9,2
1.923 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Kooijman

9,2

1.923 beoordelingen - Powered by TNS

De medewerkers zijn,uiterst vriendelijke en erg behulpzame en vakkundige medewerkers die altijd klaar staan voor mijn vragen en of verzoeken. en spontaan mee denken aan de oplossing voor de "problemen" waar ik mee kom.

B. Simonis (Vleuten)
02-01-2020

Gewoon een goed bedrijf, met de juiste mensen op de juiste plek.

etc snelder
30-12-2019

Het is een accuraat bedrijf. Met kundige mensen aan de receptie.

Mw.J.Laponder-Spruijt (leerdam)
30-12-2019

Vriendelijke mensen en prima service.

Nander de Jong (Leerdam)
30-12-2019

Goede service, betrouwbaar, prettig contact.

Dhr Kole (Utrecht)
30-12-2019

Altijd meedenken, vriendelijk, kan meestal wachten. Goede koffie, kosten worden eerst besproken en na beurt en apk was zelfs mijn auto gewassen en gestofzuigd de laatste keer.

E. Schriek
30-12-2019

Kom er al vele jaren. Zeer goede service, klantvriendelijk familiebedrijf.

Willem Boer (Nieuwegein)
30-12-2019

Ze doen wat ze beloven en zijn klantvriendelijk.

Van Dijk
30-12-2019

Aardige mensen. Ervaren monteurs.

Ramazan Serin (Vianen)
18-12-2019

Prettige bediening, goede voorlichting en afspraak is afspraak.

J. F. Kuperus (Nieuwegein )
18-12-2019

Ervaring met dit bedrijf

Cornelis Molenaar
18-12-2019

tot nu toe tot tevredenheid,alleen 1 puntje van kritiek:een van de accupolen zat met uitslag,ik kon de auto niet starten. garage heeft een nieuwe accu geplaatst,dit na telefonisch overleg geregeld. de accu heeft wel 8 jaar uitgehouden!

dhr.f.p.van straalen (wijk bij duurstede)
18-12-2019

Bijna 25 jaar Toyota samenwerking, met prive en zakelijke Lesauto's!!!

Herman Steenman (Houten)
11-12-2019

correct en plezierige behandeling

Herman Krebber (Elst)
11-12-2019

Alles naar tevredenheid afgehandeld

Dhr. E van de Wetering (Heerewaarden)
11-12-2019

Als ik bij Kooijman Utrecht binnenkom, dan is iedereen altijd aardig, netjes, vriendelijk en behulpzaam.

Leen Born (De Meern)
11-12-2019

Zeer goede begeleiding. Alles snel geregeld. Duidelijke uitleg. Fijne communicatie.

Line Boels (Utrecht )
11-12-2019

Prima service. Aardig en correct personeel.

Wim Kruimer
06-12-2019

eerlijke en betrouwbare garage

chris (soest)
04-12-2019

Service gericht. Technisch goed. Komt afspraken na. Zeer gerichte klantvriendelijkheid.

Tevreden klant
04-12-2019

correcte en vriendelijke behandelingNooit problemen gehad gedurende 15 jaar dat Kooijman mijn dealer is

J. Klooster
04-12-2019

tevreden over service en onderhoud

M. Filali (Utrecht)
04-12-2019

prima service, goede prijzen voor bv nieuwe babden, aardige mensen , betrouwbaar enzgewoon niks op aan te merken

p.j.visser (kapel avezaath)
04-12-2019

Ik heb automobielbedrijf Kooijman een 9 gegeven, omdat er altijd nog iets te wensen moet blijven of te verbeteren.

Toos van Wijk (Vianen)
03-12-2019

Dat ik minder vaak hoef terug te komen na een bandenwissel. banden sensor (winter/zomer banden) blijft reageren (branden lampje) op de banden die opgeslagen liggen in de garage (thuis). Zodra, ik uit de buurt ben van de opgeslagen banden (met velg) gaat het lampje uit. Dit probleem zou in zijn algemeenheid meer aandacht verdienen. Immers, bij elke wisseling weer het zelfde euvel waardoor meerder keren terugkomen (na zomer of winter wissel) bij de garage noodzakelijk is. Zondermeer goede service maar neemt niet weg dat ik meerder malen moet terugkomen. Overigens zijn alle velgen/banden originele Toyota producten.

Ton Elsendoorn (Kapel Avezaath)
03-12-2019

Dit is mijn garage al heel wat jaren,en dat zal zo blijven.

Leo van Verseveld (Oosterhout NB)
03-12-2019

Wij komen al meer dan veertig jaar bij Kooijman en ze hebben ons altijd goed en vriendelijk geholpen.

Paul Blokdijk, Jo Blokdijk (Houten)
27-11-2019

Top Toyota dealer!Servicegericht en vriendelijk personeel die je bij staan waar mogelijk, onder het genot van een lekker bakje koffie.Komen afspraken na en denken mee in oplossingen.Betrouwbaar bedrijf waar ik al ruim 25 jaar een tevreden klant ben.

Dhr. R. Boer (Nieuwegein)
27-11-2019

Ben heel goed geholpen.

Gijs van Rhijn (Utrecht)
27-11-2019

uitstraling bedrijf en verkoper is fantastisch

Glenn Ramlal (Vleuten)
27-11-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.