9,2
2.932 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Kooijman

9,2

2.932 beoordelingen

Chappo Prima autodealer goed opgeleid personeel, nemen de tijd voor de klant komt erg vertrouwd over .

Toyota eigenaar
27-01-2022

Goede service ! Ik laat graag mijn auto onderhouden bij deze dealer. Service en uitleg erg fijn en voel mij als klant gehoord, niets is teveel.

A R
21-01-2022

Een klik met jouw dealer Voor mij belangrijk is een klik voelen met jouw dealer. Bij Kooijman was dit het geval. Van begin tot eind een uitstekende begeleiding en een welkom gevoel. Ik kan het iedereen aanraden.

WK
06-01-2022

Goede service en vriendelijke benadering

A.L.G.M. Stalman
30-12-2021

Betrouwbaar en zeer behulpzaam (zelfs toen ik vanuit mijn vakantie in het buitenland belde hebben ze mij op afstand goed geholpen met mijn vragen)! Zeer goede service

N. V
24-12-2021

Perfecte service en verkoop organisatie Perfecte Toyota Dealer en perfecte service en onderhoud. Ze zijn nooit opdringerig altijd netjes, komen hun afspraken na en zijn heel seduur. Als de auto klaar is, is hij echt in orde. Keurige lijst wat ze gedaan hebben en hoe de auto afgeleverd wordt.

H. F
23-12-2021

Vertrouwd Betrokken en benaderbaar en eerlijk advies.

Manuel Donath
23-12-2021

Service zeer goed en medewerkers ook allemaal erg goed .

J. H
21-12-2021

Persoonlijk en goed Bezoek aan Kooijman is alsof je bij familie op bezoek komt. Er is sprake van een prettige en persoonlijke benadering en een uitstekend en eerlijk advies.

G.T.A. J
16-12-2021

Goede garage Wij zijn heel tevreden over de behandeling bij deze garage. Vriendelijk personeel.

J.J. H
16-12-2021

Zorgvuldig gewerkt, schone auto. Zeer tevreden.

H.M. van den Hurk-Wels
16-12-2021

Zoals vanouds ! Bij 3 generaties als klant gewaardeerd en deskundig geholpen.

P V
16-12-2021

IK ZOU ALS IK EEN AUTO WIL HEBBEN EERS EENS BIJ GARAGE KOOIMAN IN TIEL GAAN KIJKEN .GOEDE AFSPRAKEN.VAKMENSEN IK KOM ER AL 26 JAAR. ERG TEVREDEN.

Toyota eigenaar
16-11-2021

Niets aan toe te voegen. Bij een dergelijk degelijk en volwaardig product zoals een nieuwe Toyota wordt verkopen makkelijk. Het product verkoopt zichzelf wel. ATS Zeist heeft toch een manier gevonden om toegevoegde waarde te leveren bij een product waaraan niets is toe te voegen. En daar heb ik respect voor. Goed gedaan ATS!

Toyota eigenaar
11-11-2021

A.T. S
05-11-2021

Prima ervaring Geen verkoopdruk, rustige en goede voorlichting, altijd beschikbaar bij vragen achteraf.

Toyota eigenaar
22-09-2021

Geweldig service en afspraken worden nagekomen Ik wilde graag hybride gaan rijden omdat dat zuiniger is maar ook omdat het dan automaat zou zijn en dat laatste trok me ook erg aan. Op de site had ik wel wat gezien maar had ook wat meer advies nodig dus een bezoek aan de garage was logisch. er werd goed geluisterd naar de wensen die we hadden en we werden geadviseerd toch een iets ander model te nemen dan we hadden gezien op de site met daarbij heel duidelijk waarom en met elke voordelen. Ik vertrouwde dat advies helemaal en dat vertrouwen is geheel beloond. wat een heerlijke auto om in te rijden. En nog een punt, toen we spraken over de afleverdatum merkte ik op dat dit net voor onze (buitenlandse)autovakantie was. Er werd mij ongevraagd beloofd dat de auto klaar zou zijn voor die datum en die belofte is ook nagekomen. We konden dus met de nieuwe auto op vakantie

G.J. Hekman
16-09-2021

Een zeer betrouwbare dealer waar de klant op nr 1 staat.

A. van Leusden Utrecht
23-08-2021

slechte service wij hadden een nieuwe auto gekocht en deze is opgeleverd maar bij thuiskomst zagen en voelde we allemaal kleine bobbeltjes. volgende dag gelijk terug gegaan. dit is na uitzoeken ijzelslijpsel geweest van een aanliggend bedrijf. hierdoor contact het leidinggevende maar deze is zeer zakelijk. zou ons op de hoogte houden over de specialist die zou komen maar na 1,5 week belt hij dat het gemaakt is?? zonder overleg. Voor geleden euforisch gevoel van een nieuwe auto kopen krijgen we een tweede rangs fietsen drager die niet eens op de trekhaak past. zeer slechte communicatie, geen gevoel van empatie zou hier zeker geen auto meer kopen. denken alleen aan hun eigen belang.

M en I
13-08-2021

Fijne dealer Mijn ervaring met de dealer was wederom een feest. Wat hebben deze mensen een passie voor hun vak.

J. C
12-08-2021

Goede ontvangst en vriendelijk. Duidelijk omtrent de kosten. Je kan er altijd voor een kop koffie terecht.

Cees Pothuizen
15-07-2021

Ik kom er al sinds 1975. Mijn overleden man en ik waren altijd zeer tevreden over garage Kooyman in Vianen . En ik ben dat nog steeds! Twee jaar geleden nog een andere auto gekocht. Je wordt er zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door de eigenaren en personeel.

Tineke van Tessel (Houten )
09-07-2021

Fantastisch geholpen door hoofd afdeling verkoop.

Jean Du Luèr (Utrecht)
09-07-2021

Het is een uitstekend bedrijf met uitstekende medewerkers op elke plek binnen het bedrijf. Altijd is er tijd voor een vraag of het bedenken van een goede oplossing. Zelfs als je op zaterdag langskomt met een technisch probleem, er wordt gekeken of je verder kan of een auto meekrijgt. Het merk en dealer doen voor elkaar niet onder in betrouwbaarheid en betrokkenheid.

Wout van Dam (Utrecht )
09-07-2021

On-line afspraak kunnen maken, leenfiets meegekregen. Vriendelijke bejegening.

Fritx sijbenga
09-07-2021

The service was really good.

Daniela
09-07-2021

Altijd goede service.

Astrid (Tiel )
09-07-2021

Na een jarenlange ervaring met dit bedrijf kan ik zeggen: betrouwbaar en ik voel me er thuis, je wordt als klant serieus genomen. De klant is er nog koning.

T .Swarts
05-07-2021

Ik ben er altijd vriendelijk en voorkomend behandeld.

Dhr. C Snel (Odijk)
05-07-2021

Prima service, vriendelijk personeel, betrouwbaar bedrijf.

Mevr E.Hagen
05-07-2021