9,2
1.941 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Kooijman

9,2

1.941 beoordelingen - Powered by TNS

Nette zaak, prettige, vriendelijke mensen, altijd bereid om je te helpen. Kom er al meer dan twintig jaar en dat zegt volgens mij genoeg.

karel zweers (utrecht)
25-05-2020

Netjes, vriendelijk en doen wat vooraf overlegd wordt.

Pieter Roodenburg (Vleuten)
25-05-2020

Ook in deze corona tijd alles goed geregeld. Vriendelijke mensen en goede service.

Piet Smits (Tiel)
21-05-2020

Deskundig, vriendelijk en gastvrij.

Gert
21-05-2020

Ben 30 jaar uiterst tevreden klant.

Dhr. W.Bobeldijk
15-05-2020

Zeer vriendelijk en eerlijk bedrijf. Hebben allemaal het goede met de klant voor. Alle prijzen helder. Geen kleine lettertjes.

Richard van Voorst (Soest)
14-05-2020

Een goed bedrijf met prima service!

R. A. van Altena (Houten)
14-05-2020

Deskundige en transparante behandeling.

dhr. P.P.Hagenbeek (Utrecht)
14-05-2020

Vriendelijk, goed en houden zich aan afspraken.

W. Achterberg (Ingen)
14-05-2020

Zeer fijne manier van zakendoen en ik ben altijd tevreden over de behandeling.

Rien Regter
14-05-2020

Vriendelijke behandeling, goede afspraken en service.

Dhr. A.J.J. van den Berg (Vleuten)
11-05-2020

Om dat er wel een keer iets niet naar me zin was en dat is goed uitgepraat.

Gerrit.Kraaikamp (Utrecht)
08-05-2020

Het personeel is erg vriendelijk en neemt de tijd om uitleg te geven als er vragen zijn. De beurten c.q. reparaties worden perfect uitgevoerd.

A.J. Knoef (Nieuwegein)
07-05-2020

Zeer goed en correct behandeld.

Gerard (Badhoevedorp)
06-05-2020

Uitstekende service, persoonlijke benadering, geen vervelende verrassingen, uitermate betrouwbaar.

Han Franssen (Utrecht )
06-05-2020

Bij de grote onderhoudsbeurt bleken mijn achterbanden beschadigd, dus werd aangeraden deze te vervangen, helaas waren deze niet voorradig en werd aangeboden deze te bestellen. Aangezien ik nog naar huis moest is mij gratis een leenauto beschikbaar gesteld en kon ik de volgende dag mijn auto weer ophalen . Dit is uiteraard een goede service van de dealer, compliment bij deze beoordeling.

Reindert Kregel (Neder Betuwe (Ochten))
04-05-2020

Vriendelijk en persoonlijk, goede service, goede communicatie. Ik kom hier graag!

Kassandra Goddijn (Utrechtse Heuvelrug)
30-04-2020

Ik had een afspraak voor een jaarlijks onderhoud, waarbij ik -i.v.m. de afstand- in de wachtruimte zou wachten. Door de corona maatregelen heb ik deze afspraak afgezegd. Men belde mij met het verzoek mijn auto thuis op te halen en weer terug te brengen. Eén uur voordat men uit de garage vertrok heeft men mij gebeld. Hoewel ik niet veel met mijn auto rijd, zei men dat het i.v.m. de garantie noodzakelijk was dat de auto deze check zou krijgen.Alles is zeer netjes verlopen; ik ben meer dan 100% tevreden!

W. van Vlimmeren
30-04-2020

Altijd goed en vriendelijk geholpen. Het zijn fijne mensen die hier werken. Ik blijf hier zeker terug komen.

Bob (Almere)
30-04-2020

Heb vertrouwen in dit bedrijf.

A. Stalman
29-04-2020

Ik heb een Toyota vanwege garage Kooijman.

Lous Jacobs
29-04-2020

Goede ontvangst zeer prettig.

Mevr. Jansen (Leerdam)
23-04-2020

Klantvriendelijk met gevoel. Doen gewoon hun werk goed ook als het druk is.

Walter (Houten )
23-04-2020

Fantastisch vriendelijk personeel en super service.

jan weber (houten)
23-04-2020

Personeel is heel correct, wijzigingen worden meteen doorgegeven. En er wordt uitgevoerd wat afgesproken is. Prettig binnenkomen, leuke uitstraling showroom en lekkere koffie.

H. Calmer (Vianen)
21-04-2020

Om dat het gewoon fijne mensen zijn die hetgeen wat er afgesproken is ook na komen.

Frans neggers (Beesd)
17-04-2020

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en de service is top!!!

Rinus van Leeuwen (Nieuwegein)
17-04-2020

Gewoon een goede garage, dit geldt zowel voor de Toyota als de Kia. Prettig personeel.

Wim Beijer (Tiel)
30-03-2020

Ik ben zeer tevreden over Autobedrijf Kooijman. Ik heb dan ook weinig of geen klachten. Natuurlijk als goede Nederlander vind ik dat ik altijd teveel geld kwijt ben voor de geleverde diensten. Maar dat doet niets af aan de geleverde werkzaamheden. Aangezien wij toch bij Kooijman waren en er een goede aanbieding van Toyota door de brievenbus viel hebben wij maar gelijk een nieuwe Corolla gekocht. Kunnen we weer een paar jaar vooruit.

Gert Versluis (Vianen)
26-03-2020

Perfecte klantenservice.

Gert Janssen (Valburg)
26-03-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.