Beoordelingen Toyota Kooijman

9,2

1.821 beoordelingen - Powered by TNS

Ben echt ZEER TEVREDEN!!!!!!

m.w.m. nijhuis- van mil (Tiel)
19-11-2019

Vriendelijk personeel afspraak stipt op tijd en een telefoontje wanneer het onderhoud duurder wordt. Prettige wachtruimte

Dekkers (Tiel)
19-11-2019

Altijd een uitstekende en hartelijke ontvangst, vooraf altijd duidelijke en volledige informatie en uitvoering volgens afspraak

Jacques Goossens de (Den Bosch)
19-11-2019

In my opinion, very professional and welcoming. Because we were late for our appointment, we were treated by another member of staff with great courtesy and offered refreshments.A full explanation of the car controls [touchscreen buttons etc] was given clearly.I am English and this was all explained to me in English language.I have already recommended to two people :)

Mr S. Muscroft (Utrecht)
19-11-2019

Prettige sfeer.Altijd rust en tijd om vragen te beantwoorden.Zeer servicegericht.

Mevr. Hannelore Cator (Rumpt)
19-11-2019

Goede service, deskundig personeel.

Irakli Narimanov (Nieuwegein)
07-11-2019

Uitstraling bedrijf is goed. Ze zjin vriendelijk en terzake kundig.

P.schuemie (Vianen)
07-11-2019

Toyota betrouwbare auto, dealer goede service.

René Tips (Vianen)
07-11-2019

Ik vind Kooijman een prettig bedrijf. Wordt er perfect geholpen. Zowel aan de Balie als in de werkplaats. Ik ben een oude vrouw (75) maar ook m'n banden pompen ze op als ik het vraag. Heel fijn. Na mn grote beurt krijg ik de auto gewassen weer mee. Top bedrijf.

Henny Meijer Koning (Utrecht )
07-11-2019

Correcte benadering. Vooraf overleg over de eventuele meerkosten.

W,J.M.Domensino (Beneden Leeuwen)
07-11-2019

Toyota Kooijman Vianen staat voor persoonlijke aandacht en net dat beetje extra. Nou dat doen ze ook zeker! Altijd is er even tijd voor je als je binnenkomt met vragen of als er een probleem is vinden ze altijd een passende oplossing. Absoluut een fijn bedrijf waar we nog vele jaren hopen te komen!

J.s. van Hees (Hoef en Haag)
07-11-2019

Ik ben jaren lang klant bij deze dealer even als mijn vrouw zijn wij tevreden over de dealer.

Reindert Kregel (Ochten)
07-11-2019

Omdat ik zonder afspraak 's morgens vroeg met pech aan mijn auto direct werd geholpen, zodat ik na reparatie die direct werd uitgevoerd weer op -pad kan.

freek weites (vianen)
05-11-2019

Prettige baliemedewerkers, doen hun best je zo goed mogelijk te helpen. Zij geven je een vertrouwd gevoel. Het onderhoud van de auto verloopt volgens plan.

Hennie van Leeuwen (Houten)
05-11-2019

Fijne mensen en vriendelijk, gelijk koffie, kom er graag.

Diny.v.Ewijk (HOUTEN)
05-11-2019

Netjes vriendelijk correct en transparant!

John Teeuwen (Utrecht)
05-11-2019

Goede service, vriendelijk en correct. En volgens afspraak.

Hans Hoogland
05-11-2019

Toyota Kooijman is wat ons betreft de beste Toyota dealer in de omgeving. We rijden een half uur extra om onze auto hier te laten onderhouden. Altijd vriendelijk en correct.

Dhr. Justus
05-11-2019

Alle tijd voor nieuwe klant.

D.M van Mourik (Haaften)
05-11-2019

21ste eeuwse top garage met gezellig dorps karakter.

Dick Kroon
29-10-2019

Moest wel heel lang wachten bij de kleine beurt voor hij klaar was .was wel een storing bij de faktuur uitdraai! Bij elkaar 2 uur gewacht.

Mevr. Kc Vrolijk (Maarssen)
23-10-2019

Goede service, vriendelijk personeel

Th.J.Schoots (tiel)
23-10-2019

Vanwege de prettige ontvangst, de klantvriendelijkheid van de medewerkers en de duidelijke uitleg over wat er moest gebeuren.

Dhr C.W van Raaij (Utrecht)
22-10-2019

Eerlijk, óók met eerlijke prijzen (onderhoud/reparatie). Duidelijke informatie op voorhand en weinig tot geen onverwachte kosten. Vriendelijk en behulpzaam, denken met je mee. Ondanks dat het voor mij nu enigszins uit de richting is (woon/werk), blijf ik hier graag komen voor het onderhoud van mijn auto. Ik heb mijn vorige auto bij meerdere garages in onderhoud gehad, maar dit is de eerste die ook daadwerkelijk een blijvertje is.

Gwen van Schijndel (Waardenburg)
18-10-2019

Prima service, zeer behulpzaam

Leila (Utrecht)
18-10-2019

Vriendelijk behulpzaam, wel aan de dure kant, ook als je aangeeft een kleine beurt, wordt volgens het boekje een grote beurt gegeven, APK is dat gratis maar dat is niet zo, ze blijven bepaalde kosten in rekening gebracht, gratis is bij de Toyota garage iets anders dan in de Dikke van Dalen staat, daarom geen 10 maar een 8

Sjirk Hoff-Waters (Maarssen)
16-10-2019

super vriendelijk personeel dat weet waar ze over praten ze zijn kundig en heel goede begeleiding en service in het koop traject alles wordt correct uitgelegd

Lammert de bruin (Geldermalsen)
16-10-2019

Er werken uitstekende vaklui.

Mevr. van Bottenburg
09-10-2019

Friendly efficient above & beyond service were provided, but also extra accommodation was extended (I just arrived from San Francisco & have little information on car insurance, etc. sales man helped & researched for me even when he didn’t need to assist on this matter.).

Anne Ginete
09-10-2019

wordt goed geholpen

k Duizer (Maarssen)
09-10-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.