9,1
3.602 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Kooijman

9,1

3.602 beoordelingen

Uitstekende service Goed georganiseerd en uitstekende wifi, zodat ik tijdens het wachten, mijn laptop zakelijk kon gebruiken

M. K
20-07-2023

Goede service Ben tevreven goede servic vriendelijk personeel

Toyota eigenaar
13-07-2023

Opletten met de prijzen! Ik ben supertevreden met Kooijman maar niet met Toyota. In de offerte staat prijsprotectie in geval de prijzen worden verhoogd. Voor verlaging is dit niet geregeld. Mijn nieuwe bZ4X werd 8 dagen na levering opeens 3500 euro goedkoper in de prijslijst.

R. van Hooren
30-06-2023

Alles perfect nagekeken en af geleverd Goede service en goed afgeleverd

S.L. R
09-06-2023

Aandacht voor de klant Wij zijn erg tevreden over de dealer, vriendelijk en serieus aandacht voor de klant

G.J S
09-06-2023

Betrouwbaar. Klantvriendelijk en afspraak is afspraak. Jij

Toyota eigenaar
02-06-2023

Poor service They didn’t listen to what customer requested. Drove an hour to service the car cause I thought the service would be good compared to the nearby Toyota, but it’s really disappointing.

Toyota Owner
26-05-2023

G. M
25-05-2023

Mooie toyota aygo x Ben tevreden over hoe ik ben geholpen, er werd op alles tijd gegeven, voelde geen druk, en dat stelde mij erg op mijn gemak.

C. B
25-05-2023

Tevreden service Onderhoud goed en volgens de afgesproken prijs.

Toyota eigenaar
10-05-2023

Goede service Super dealer, tijdens kleine beurt ook koffie en nu met paaseitjes

G. K
20-04-2023

Goede service Zeer tevreden met de service en ontvangst bij de dealer

Theo
20-04-2023

Heel tevreden met mijn Toyota auto, de service en de dealer Fijne dealer, fijne auto

Toyota eigenaar
20-04-2023

Perfect! Ik ben al 20 jaar heel tevreden

H. D
15-04-2023

Goede service Voor de eerste keer voor onderhoud geweest bij Kooijman Vianen en dat is prima bevellen gode service en vriendelijke mensen

K.M.E. de Graaf
07-04-2023

Prima service Vriendelijk personeel en goede service. Deze merkdealer wordt door mij van harte aanbevolen.

Toyota eigenaar
06-04-2023

Goede service Tevreden

H. S.
31-03-2023

Hele goede service Ik ben erg te vreden voor de goede service en de vriendelijke mensen!

Toyota eigenaar
30-03-2023

Geveerde. Met service en vriendelijk personeel

Toyota eigenaar
09-02-2023

Goede service uitstekend geholpen. Vriendelijk personeel heerlijk.

Toyota eigenaar
07-02-2023

Goede service en koffie e.d. naar keuze. Vriendelijke maar toch zakelijke ontvangst. Je kunt wachten tot auto gereed is: ruim een uur. In die tussentijd heb ik een rondje gelopen, het weer was niet zo aangenaam. Bij volgend bezoek vraag ik een fiets te leen is, kan ik een rondje Vianen doen (onze vroegere woonplaats). Voor de rest ben ik tevreden.

P.v.S.
03-02-2023

Duidelijke afspraken en service

K. Vervloet
02-02-2023

Betrouwbare en prima service! Wederom prima geholpen bij Toyota Kooijman. Ik ga weer vertrouwd op pad!

J.N.F. H
02-02-2023

goede communicatie. geen verassingen goede communicatie. geen verassingen

J. Thevree
30-01-2023

Het is een fantastisch bedrijf, het voelt telkens weer als thuis komen! Autobedrijf Kooijman is een fantastisch bedrijf, zowel de verkoop afdeling als de werkplaats/receptie.

H.G. v Wijk.
29-01-2023

Top dealer Top dealer, die service hoog in het vaandel heeft staan.

R. B
26-01-2023

Goede service Ik ben uiterst tevreden over het gepleegde onderhoud aan de auto en service, het is een klantvriendelijke organisatie

WVM
14-01-2023

Prima dealer Verschillende klanten aangemeld bij Kooijman Toyota, heel erg vriendelijk, prima uitleg.nemen alle tijd zowel verkoop als de receptie werkplaats .

D. Hoogendoorn
12-01-2023

Perfecte dealer Uitstekend bedrijf, geweldige service, nooit vreemde verrassingen

H. F
12-01-2023

leuk geholpen, terwijl verkoper eigenlijk dringend weg moest eerlijk advies gehad, goede uitleg over mogelijkheden gebruiksapp

van Rooijen
30-12-2022