9,2
2.090 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Kooijman

9,2

2.090 beoordelingen - Powered by TNS

Word altijd serieus genomen en vriendelijk behandelt. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant.

Rudi Hekman (Houten)
22-02-2021

De afspraken kloppen, de ontvangst is vriendelijk, zelden dat de factuur hoger uitvalt dan de offerte. En de koffie smaakt prima!

Fia Verweij (Vianen)
22-02-2021

Ik had een leenauto; de vorige gebruiker had te weinig getankt. De receptie heeft mij teveel getankte benzine teruggeven.

RE Nurmohamed (Utrecht)
22-02-2021

Deskundig en zeer vriendelijk personeel.

H.A van Hees-de Bont (Utrecht)
22-02-2021

Zeer klantvriendelijk personeel met uitstekende service.

H. Thijssen
22-02-2021

Een betere dealer kan Toyota zich niet wensen.

Henk Bastiaan (Utrecht)
16-02-2021

Je wordt heel correct behandelt, en de telefonische informatie is netjes als de auto klaar is. Top.

Fred Benschop (Montfoort)
11-02-2021

Goede garage, goede service, van te voren bekend wat een onderhoudsbeurt gaat kosten, goede informatie over meerkosten, indien nodig. Vriendelijke baliemedewerkers.

Bert van der Mooren (Lienden)
11-02-2021

Uitstekend geregeld.

J. Verbeek (Leerdam)
08-02-2021

Alles klopt zoals afgesproken.

Kees Hendriks (Vianen)
04-02-2021

Ze hadden het hitteschild gemodificeerd. Zowel verkoop- en onderhouds afdeling werken boven gemiddeld goed vergeleken met andere bedrijven. Zelfs de planning klopt precies. Je kunt gewoon wachten tot de grote onderhoudsbeurt klaar is. Ik verbaas mij hoe snel zij klaar zijn en het belangrijkste het resultaat is goed. Ook de onderhoudsafdeling doet zijn uiterste best om kwalitatief tot de top bedrijven te behoren.

Aart van Nes (Utrecht)
04-02-2021

Goede communicatie.

B Malgaz
04-02-2021

Fijn geholpen.

Bianca (Uithoorn)
04-02-2021

Altijd zeer tevreden over de goede service en het vriendelijke personeel.

Stefan Kleinman (Tiel)
04-02-2021

In z'n algemeen prima service, die je als klant verwacht. Maar met name de snelheid waarmee gereageerd werd op vragen via email was erg prettig. Zelfs op zondag kreeg ik binnen een half uur antwoord. Top!

R. Heijndijk
04-02-2021

Uitstekende service en erg vriendelijke bejegening.

Roelf Haan
04-02-2021

Professioneel: Afspraken worden nagekomen, prettige communicatie met de receptie, prima onderhoud van de auto.

Niek Versteegh (Vianen)
29-01-2021

Zeer klantvriendelijk familiebedrijf.

Dhr. Wensing (Houten)
29-01-2021

Prettig en je weet wat er gaat gebeuren.

mevr de With
29-01-2021

Prima service, snel, plezierige behandeling, goed overleg en en voorlichting over wat er bij onderhoud gaat gebeuren.

Lauk Woltring (Utrecht)
29-01-2021

Goede service, vriendelijke mensen.

Marieke de Ruiter
29-01-2021

Vriendelijk personeel en correcte afhandeling.

R.A.Baaij (Geldermalsen.)
29-01-2021

Vriendelijk, deskundig personeel. Afspraken worden nagekomen.

N.W. van der Ham (Harmelen)
21-01-2021

Ze zijn vriedelijk en netjes.

A.G.Janssen (Tiel)
21-01-2021

We zijn al jaren zeer tevreden Toyota rijders.

Bert van den Berg
21-01-2021

Vriendelijk, deskundig en betrouwbaar bedrijf. Men houdt zich aan de afspraken en als klant weet je altijd wat de beurt of reparatie van je auto gaat kosten. Bijkomende dingetjes worden tussentijds met je overlegd. Je kunt er wachten in een prettige ruimte, met koffie, choco of thee. Mijn Toyota Aygo is daar ook altijd heel tevreden, hoor hem nooit klagen. Topbedrijf, wij blijven!

Margriet Welling (Geldermalsen )
21-01-2021

Professioneel, competent, vriendelijk, no-nonsens.....gewoon goed! Zowel verkoop als ook werkplaats. Verder zo!

Urs T. Luder
21-01-2021

Goede service, duidelijkheid, voelt vertrouwd.

Dhr van Bentum
21-01-2021

Correcte afhandeling van de onderhoudsbeurt. Gebeld over extra werkzaamheden zonder enige druk. Gebeld dat auto klaar was. Vervangende auto was mogelijk ook zonder voorafgaande reservering. Geen kosten voor vervangende auto in rekening gebracht.

Koen Dalhuisen (Zaltbommel )
21-01-2021

Ik ervaar Automobielbedrijf Kooijman als een klantvriendelijk bedrijf met ervaren monteurs. Er wordt tijd genomen om eventuele vragen te beantwoorden zowel door het personeel aan de balie of zo nodig door een deskundige uit garage.

Mevr. E.Koelink (IJsselstein)
14-01-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.