9,1
3.625 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Kooijman

9,1

3.625 beoordelingen

Klant is nog altijd klant Vriendelijkheid en servicegericht. Nemen de tijd en bereid om nog net iets meer uit te leggen. Top beleving om klant te zijn bij Kooijman

J.A. R
21-06-2024

M.E. V
20-06-2024

Opnieuw een goede ervaring bij Kooijman Zeist Top organisatie zeer klantgericht en correct.

Toyota eigenaar
13-06-2024

klantvriendelijk Ben zeer goed geholpen door de dealer, legde alles goed uit ,en had alle tijd voor ons. Wat wij zeer waardeerde was de laagdrempeligheid.

J P T
07-06-2024

Onderhoud van mijn auto wordt heel goed uitgevoerd, auto schoon aangeleverd, vroegtijdig op de hoogte gebracht bij aanvullende werkzaamheden, vriendelijk medewerkers, en voorzien met lekkere koffie ??

Toyota eigenaar
06-06-2024

Goede service Ik kom al jaren bij kooijman Tielvoor mijn auto's. Heb al meerdere auto's gekocht en in onderhoud gehad. Altijd behulpzame vriendelijke medewerkers.

A.Briene
23-05-2024

perfecte service en prettig persodeel

Cees Hoohgteyling
23-05-2024

Goede service. Ik ben erg tevreden met de service en de vriendelijkheid van de dealer.

W. M
23-05-2024

Tevreden klant Vriendelijk en behulpzaam personeel, mooie garage. Ik voel me er altijd welkom en op mijn gemak

M.L. Klop
10-05-2024

Goede service Ik ben heel tevreden met de service en de vriendelijkheid vd medewerker

P. M
27-04-2024

Goede garage

J.M. V keulen
26-04-2024

Een goede dealer. Heb al meerdere ervaringen bij deze dealer. Altijd positief. Een gebruikte en een nieuwe auto gekocht. Goede scherpe offerte gehad.

H.P.K.
19-04-2024

Alle mensen bij Toyota Zeist zijn top en verdienen het beste vertrouwen. Alle mensen bij Toyota Zeist zijn top en verdienen het beste vertrouwen.

Toyota eigenaar
18-04-2024

W.M. V
10-04-2024

Fijne en professionele attitude van de medewerkers. Auto daar gekocht en na enige tijd bleek er iets niet te kloppen met de trekhaak. Gebeld en gelijk opgelost, zonder kosten. Eerste onderhoudsbeurt gehad. Ook dit verliep weer soepel met goede communicatie en overleg over de kosten. Auto weer schoon teruggekregen :-) Een bedrijf wat professioneel is, oplossingen zoekt en klantvriendelijk is.

Ina
10-04-2024

Super service Ze zijn super klantvriendelijk en staan direct voor je klaar. Klant is daar echt nog Koning!!

Marten
09-04-2024

Toyota maakt zijn kwaliteit waar Dit is de eerste keer dat ik een Toyota Prius plug in hybride heb gekocht. Niet via een website maar omdat mijn vrouw studenten kan plaatsen vanuit het MBO Utrecht bij financiën en administratief. Tijdens dit contact is de Toyota in beeld gekomen en na een korte zoekopdracht is mijn auto gevonden. Een prettige en snelle verkoop waarbij voor de vorige auto ondanks dat die zijn sporen had verdient nog netjes een restbedrag werd betaald. Heb je al klant het idee dat je gezien wordt en niet afgescheept wordt door een verkoper. De kilometers vlogen op de meter en ondanks een forse overschrijding van het aantal geen enkele keer een hapering of een waarschuwingslampje gehad. De servicebeurt was zoals beloofd bij de verkoop zeer betaalbaar zeker als ik dit vergeleek met vorige servicebeurten. Al met al een tevreden klant die anderen een Toyota zeer zou aanprijzen. Hoop hiermee nog vele kilometers te zullen rijden en weet wel wat de volgende auto zal zijn.

B.W. Wispelweij
07-04-2024

Geweldige ervaring! Ik heb bij deze dealer en nieuwe Toyota Yaris Cross gekocht. Van begin tot eind een superervaring. Heel erg blij met de auto en deze dealer!

Lydia van den Heuvel
21-03-2024

Goed en vriendelijk personeel en vriendelijke ontvangst

K.M.E. D
16-03-2024

Tijd voor mijn eerste Toyota. Fijne verkoper, correct geholpen en een fijne auto uitgekozen.

P.G.C.
07-03-2024

Fijne service Goed personeel fijn bedrijf

D Jansen
01-03-2024

Zeer tevreden met de service en de aandacht achteraf. Wat Superfijn was, was dat de verkoper ook nog een ritje heeft meegereden op de dag van de aankoop. Gaf mij een zeer comfortabel gevoel. Een nieuwe aankoop is namelijk altijd spannend!

P. A
15-02-2024

Mooie toyota yaris gr Ben zeer goed geholpen door Bjorn, goede uitleg en niks was teveel dus ben tevreden over Kooijman Utrecht.

Cor Botterweg
08-02-2024

Goede service

P.A. van V
25-01-2024

Prima garage Ik ben fijn geholpen door de verkoper Niek en rijd met plezier in mijn nieuwe Toyota.

M.J. R
19-01-2024

Dik tevreden met service en bergeleiding

Toyota eigenaar
11-01-2024

Aardige mensen en nette service. Mijn auto lijkt altijd nieuwer dan ik hem bracht.

J B
04-01-2024

Service was top Fijne dealer, er wordt geluisterd naar je wensen en er is altijd tijd voor een praatje of een lekker bakje koffie bij het wachten in de wachtruimte.

A. R
28-12-2023

Prima eerste class service Al jaren komen wij bij kooijman vianen, en dat tot volle tevredenheid

A.H. v.Hilten-Peerdeman
07-12-2023

Toyota eigenaar
01-12-2023