9,2
1.941 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Kooijman

9,2

1.941 beoordelingen - Powered by TNS

Alles even correct.

J.M. van Stralen
09-07-2020

Alles even correct.

J.M. van Stralen
09-07-2020

Ik was zeer op tijd bij mijn afspraak die van tien naar acht uur verschoven was. Prima. Ik kom aan en blijk niet ingeroosterd. Toch vond men nog een plaatsje voor mij. Ik zocht de betreffende email op in mijn telefoon. Wat bleek: ik stond voor de verkeerde garage in Maarssen. Een van de leden van het garagepersoneel zei mijn afspraak bij de "verkeerde" garage af en na iets meer dan twee uur kon ik met mijn Aygo de straat weer op. Dat is wat je noemt een goede service.

anoniem
01-07-2020

Vriendelijke mensen, luisteren goed en doen wat je vraagt.

Dhr.Meijer
01-07-2020

Goede service en zeer klantvriendelijk. Aanrader.

Corrie Schuilenburg (Vianen)
01-07-2020

Prima geholpen.

Gerard Buijs (Vianen)
26-06-2020

Klantvriendelijk, prettige en goedgemutste baliemedewerkster. Verkopers beantwoorden vriendelijk vragen tijdens het wachten van het onderhoud. Koffie staat altijd klaar.

Dhr. A. de Ruijter
26-06-2020

Je wordt daar uitstekend geholpen. Goede service.

Dhr. T.A. van Rooijen (Papendrecht)
26-06-2020

Levering en service was prima.

E.Donker (Zeist)
26-06-2020

Prima ontvangst, prijs van de beurt al bekend voor aanvang werkzaamheden. Rustige wachtruimte waar ze netjes komen vragen wat je wil drinken, kortom niets op aan te merken en prima service.

Ron Stap (Buren)
11-06-2020

Nette service volgens afspraak vriendelijke mensen en een mooie werkplek om zelf te werken tijdens de onderhoudsbeurt. Met een lekker kopje koffie.

Hans Hoogland (De Meern)
10-06-2020

Een 9 houd je scherp.

Albert van Elk (De Meern)
10-06-2020

Prima service, transparante prijs.

Dhr H Hof (Weesp)
10-06-2020

Inmiddels 13 jaar tevreden klant en 4 Toyota's verder en de 5e gaat ook binnenkort komen. Altijd de klantvriendelijkheid en de betrouwbaarheid gewaardeerd.

Ben Goes (Geldermalsen)
10-06-2020

zeer tevreden en al 26 jaar klant.

Ruud Oostendorp (Tiel)
10-06-2020

Wij zijn al jaren klant, worden altijd vriendelijk en correct geholpen. Zeer vriendelijk personeel!

Fam van Swam
10-06-2020

De ruimte om te wachten grenst te dicht aan het receptie gedeelte waardoor de gevoerde gesprekken vanuit de receptie te hoorbaar zijn.

John Vreeswijk (Hoef en Haag)
04-06-2020

Het bedrijf doet zo als het moet vriendelijk en behulpzaam ook in deze corona tijd.

R.Trofimowicz (Nieuwegein)
04-06-2020

Kwaliteit in service en klantvriendelijkheid is heel goed. Eerlijk is eerlijk gehanteerde prijzen zijn behoorlijk aan de hoge kant. Dat is heel jammer. Zeker met een kleine beurs. Zou daarom stukken lager mogen wat mij betreft.

Jan-Paul
03-06-2020

Betrouwbaar.

H. Van Tricht (Tiel)
03-06-2020

Zeer vriendelijk en goede service. Top.

R. Hazendonk (Vianen )
29-05-2020

Prettig bedrijf. Vriendelijke en bekwame mensen.

A.W. Hakstege (Tiel)
29-05-2020

Prachtig bedrijf.

Eida
28-05-2020

Goed geholpen. Altijd een kop koffie en een schone auto bij ophalen.

Van ballegoy (Vianen_ut)
28-05-2020

De werkplaats-receptie wordt bemand door deskundig, sympathiek personeel. Vooral die dame is zeer goede gastvrouw!!! Bij onverwacht bezoek, weet ze perfect onze naam....klasse!!! Tijdens ‘t wachten wordt regelmatig gevraagd of we iets willen drinken. Je voelt je echt klant.

Fam.H.Krauss (Tiel)
28-05-2020

Correcte wijze van werken.

Visser J.P (Tiel )
28-05-2020

Goed en betrouwbaar.

Fred Rosbach (Utrecht )
28-05-2020

Zijn fijne mensen, inlevingsvermogen en altijd bereid mee te denken. Komen met oplossingen.

C. Buschgens
28-05-2020

Goede service, goede uitleg van de werkzaamheden en denken mee aan oplossingen. Prijs-kwaliteit is prima, geen verrassingen achteraf.

M. Abdelmalki (Utrecht)
28-05-2020

Wij komen niet voor niets al jaren bij Kooijman. Persoonlijke aandacht is geen loze kreet maar wordt daadwerkelijk ingevuld hier in Vianen.

Fam. van Doorn (IJsselstein)
25-05-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.