9,2
2.932 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Kooijman

9,2

2.932 beoordelingen

Goede service Na afspraak op die dag geholpen en ook de terugroepacties ingepland. Werd op de hoogte gehouden van het onderhoud. Prettige garage, kan ik aanbevelen.

H.H. R
04-08-2022

Een zeer tevreden klant.

Toyota eigenaar
29-07-2022

Toyota eigenaar
19-07-2022

Goede dealer Fijne verkopers

N VL
19-07-2022

Bekwaamheid en vriendelijkheid. Ik ben meer dan tevreden over de organisatie van deze dealer en kom er al jaren weer terug de service en de vriendelijkheid en behulpzaamheid kan niet beter.

Toyota eigenaar
07-07-2022

T.W. S
05-07-2022

E.T. S
24-06-2022

Uitstekende garage Tevreden weggereden met een unieke RAV4 Adventure. En net zoals andere jaren uitstekend geholpen.

Toyota eigenaar
22-06-2022

Goede contacten Prettig zakendoen

Toyota eigenaar
09-06-2022

Goede service Bij een andere Toyota dealer duurde een bandenwissel al 1,5 uur(2x meegemaakt!). Bij Kooijman was zelfs binnen die tijd een onderhoudsbeurt uitgevoerd. Dus ik ben vast en zeker overgestapt naar Kooijman. Ik heb zelfs mijn kentekenplaten laten voorzien met de naam Kooijman en die van dat andere bedrijf laten verwijderen.

Toyota eigenaar
07-06-2022

Betrouwbaar en altijd servicegericht Ik ben erg tevreden over deze dealer. We zijn al jaren klant en zullen dit zolang we auto rijden blijven. En Toyota is heel betrouwbaar

Anouschka V Schaik Tienhooven
01-06-2022

Als klant word t je gezien! Deze mensen hebben echt alle tijd voor mij genomen en dat heb ik als zeer prettig ervaren , geeft mij een goed gevoel dat ik bij hun in goede handen ben!

J.M. P
01-06-2022

kan niet beter Goede service kom er al jaren . mijn zoon inmiddels ook. erg warm familie bedrijf waar ik me goed thuis voelt

G.W.J. Van Alphen
13-05-2022

Auto opgehaald en eeer thuis Fijn dat zij mij hielpen omdat ik niet kon rijden wegens operatie

Toyota eigenaar
12-05-2022

Tot bedrijf Uitstekende service, vriendelijk en kundig personeel

E. Brommer
07-05-2022

Goede en betrouwbare service. Alles is volgens afspraak verlopen. Ook het vervangend vervoer was goed geregeld.

I.F. Van Balen
22-04-2022

zoals altijd goede service goed bedrijf al jaren klant

C.M. Perk
15-04-2022

De plus van mijn Prius+ Ik ben bijzonder tevreden over m'n Prius+; de plus van Toyota-Garage Vianen is dat zij dat met zorgvuldig onderhoud in stand houden!

Hans H
01-04-2022

Prima service

Toyota eigenaar
24-03-2022

Zeer slechte service Zeer ontevreden over de behandeling en afhandeling door het personeel

A. S
17-03-2022

Kooijman blinkt uit in klantgerichtheid en service. Zie boven.

H. Diepenhorst
11-03-2022

Prima service Ik ben zeer tevreden

W.H.J. Schlebaum
08-03-2022

Niet voor niks telkens de beste dealer van het jaar! Toen ik ging kijken voor een andere auto heb ik gelijk opnieuw gekozen voor Kooijman Vianen. Ik had hier voorheen al een Kia bij hun gekocht en wilde nu voor de nieuwe Toyota Yaris gaan. Ik heb netjes de brochures thuis gekregen en kreeg ook netjes een telefoontje of ik nog vragen erover had en heb uiteindelijk een proefrit mogen maken. De proefrit was netjes voorbereid en alles stond klaar. Toen ik besloten had om de auto aan te bestellen werd ik netjes ingelicht over hoe de financiën zouden gaan, de levertijd, de accessoires en werden ook alle vragen die ik nog had netjes en duidelijk beantwoord. Uiteindelijk de auto nog eerder ontvangen ook (bijna een maand eerder) en bij het ophalen een leuke onthulling gehad en duidelijk nog wat dingen uitgelegd gekregen over de auto. Super tevreden over Kooijman en zeker een aanbeveling voor anderen. Zelf ook gedaan bij familie die hier uiteindelijk ook hun nieuwe auto hadden gekocht.

R. Kok
03-03-2022

6 7

J.J.M. B
16-02-2022

Zeer goede service en duidelijk wat er gedaan wordt en hoeveel het gaat kosten De monteur ging zelfs in Houten een onderdeel halen zodat ik mijn auto waar ik afhankelijk van ben eerder terug kon krijgen!

E. H. S
09-02-2022

Top dealer Zeer tevreden, betrouwbare en goede Toyota dealer!

R.B Nieuwegein
04-02-2022

Rlg
03-02-2022

Altijd behulpzaam vriendelijk en met aandacht voor de persoon Ik ben blij met de vriendelijke rustige zorgzame sfeer die het team van mijn garage uitstraalt en in praktijk brengt . Met optimale aandacht en oplossingsgericht voor klant en auto .

I.E.G. Hol-Boers
03-02-2022

De beste garage van Vianen. Zeer goede garage en service, je wordt altijd met respect en vriendelijk behandeld.

T.J. B
01-02-2022

Goede behandeling bij periodieke onderhoudsbeurt Na tijdige benadering vooraf afspraak ingepland voor periodiek onderhoud. Opdracht offerte was goed voorbereid en duidelijk. Eind van de dag auto volgens afspraak gereed en werd gewassen en gezogen opgeleverd. Alles correct volgens afspraak.

R. v. Steenbergen
27-01-2022