Beoordelingen Toyota Kooijman

9,1

1.771 beoordelingen - Powered by TNS

Moest wel heel lang wachten bij de kleine beurt voor hij klaar was .was wel een storing bij de faktuur uitdraai! Bij elkaar 2 uur gewacht.

Mevr. Kc Vrolijk (Maarssen)
23-10-2019

Goede service, vriendelijk personeel

Th.J.Schoots (tiel)
23-10-2019

Vanwege de prettige ontvangst, de klantvriendelijkheid van de medewerkers en de duidelijke uitleg over wat er moest gebeuren.

Dhr C.W van Raaij (Utrecht)
22-10-2019

Eerlijk, óók met eerlijke prijzen (onderhoud/reparatie). Duidelijke informatie op voorhand en weinig tot geen onverwachte kosten. Vriendelijk en behulpzaam, denken met je mee. Ondanks dat het voor mij nu enigszins uit de richting is (woon/werk), blijf ik hier graag komen voor het onderhoud van mijn auto. Ik heb mijn vorige auto bij meerdere garages in onderhoud gehad, maar dit is de eerste die ook daadwerkelijk een blijvertje is.

Gwen van Schijndel (Waardenburg)
18-10-2019

Prima service, zeer behulpzaam

Leila (Utrecht)
18-10-2019

Vriendelijk behulpzaam, wel aan de dure kant, ook als je aangeeft een kleine beurt, wordt volgens het boekje een grote beurt gegeven, APK is dat gratis maar dat is niet zo, ze blijven bepaalde kosten in rekening gebracht, gratis is bij de Toyota garage iets anders dan in de Dikke van Dalen staat, daarom geen 10 maar een 8

Sjirk Hoff-Waters (Maarssen)
16-10-2019

super vriendelijk personeel dat weet waar ze over praten ze zijn kundig en heel goede begeleiding en service in het koop traject alles wordt correct uitgelegd

Lammert de bruin (Geldermalsen)
16-10-2019

Er werken uitstekende vaklui.

Mevr. van Bottenburg
09-10-2019

Friendly efficient above & beyond service were provided, but also extra accommodation was extended (I just arrived from San Francisco & have little information on car insurance, etc. sales man helped & researched for me even when he didn’t need to assist on this matter.).

Anne Ginete
09-10-2019

wordt goed geholpen

k Duizer (Maarssen)
09-10-2019

Als je daar komt wordt je snel en vakkundig te woord gestaan door mensen die weten waar zij het over hebben, als ze iets niet zeker weten willen ze dit voor je gaan uitzoeken en komen dan met een eerlijk antwoord.

Dhr. D.R. Scherpenzeel (Maarssenbroek)
09-10-2019

Erg nette dealer, je wordt snel geholpen en ze hebben voor het wachten of alternatief vervoer zeer nette oplossingen beschikbaar.

Dhr. de Wit (Utrecht)
03-10-2019

De juiste garage in de regio.

Huib Klip (Tiel)
03-10-2019

Zeer toegewijd personeel, en vriendelijk en oplossing gericht.

JMC van Hoorn (Kerk- Avezaath )
27-09-2019

Erg vriendelijk,en staan altijd open voor vragen die je hebt.

DJ van der Werff (Meerkerk.)
26-09-2019

De kwaliteit van Kooijman, zowel de ontvangst bij de receptie als de gevraagde diensten, is prima. Er wordt zeer efficient gewerkt, met altijd een vriendelijke glimlach.

Henk van der Kooij (Utrecht)
26-09-2019

Kooijman Tiel verkocht en leverde ons een auto zoals je hoopt dat het gebeurt.

Mevr Poppelier (Zetten)
26-09-2019

omdat ik geen klachten heb

Ton Mink (Vianen)
24-09-2019

Het is een goede Toyota dealer omdat ik er al jaren de auto in onderhoud heeft.

P van Wageningen (Vianen)
24-09-2019

goed behandeld

Henk Lamers
24-09-2019

Ik ben erg tevreden over Automobielbedrijf Kooijman. Wat mij betreft is het erg belangrijk dat zij betrouwbaar zijn. Bovendien is mijn ervaring dat je er correct wordt behandeld.

Hans van 't Hoff
23-09-2019

Zelfs na 10 jaren nog zeer tevreden !

Coen Stellaard
23-09-2019

Ruimdenkend in de wens van de klant en daardoor is de beleving compleet

Werner Thöne (Houten)
20-09-2019

Een prima service, vriendelijke mensen, kwaliteit van de dienstverlening.

Jacques
09-09-2019

Correct, klantgericht en vakkundig

Aart van Tricht (Tiel)
06-09-2019

Zeer tevreden over service.

Dhr. Vissink
06-09-2019

Geweldige dealer in een woord

Dhr van leeuwen
06-09-2019

Professioneel geleid bedrijf met een uitstekende service.

R.P. de Lange
04-09-2019

Vriendelijke en hulpvaardige medewerkers.

W. Maas (Maarssen)
04-09-2019

Gewoon een goede service en een goede auto

Joyce Rietvelt (Maarssen )
04-09-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.