9,1
3.538 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Kooijman

9,1

3.538 beoordelingen

Hele goede service . Fijne communicatie. Heerlijke auto

M. P
04-12-2022

Uitstekende service, fijn bedrijf! Uitstekende service, fijn bedrijf!

Toyota eigenaar
01-12-2022

Super service en zeer klantvriendelijk Kooijman Autogarage Vianen is een erg fijne garage. Goede communicatie, perfecte service. Je weet waar je aan toe bent en ze onderhouden de auto geweldig

C. K
25-11-2022

Geweldige service Zeer tevreden met de service en de uitgevoerde onderhoudsbeurt

W.N. Boer
24-11-2022

J. V Bommel
24-11-2022

Zeer goede service

E. K
10-11-2022

Vriendelijk Erg tevreden

J.A.H. B
09-11-2022

Goede service bij Kooijman in Vianen en persoonlijke aandacht. De AYGO X bevalt ons uitstekend goede rijeigenschappen en veel comfort.

Toyota eigenaar
05-11-2022

Altijd tot mijn tevredenheid geholpen Top service !!!

R. K
18-10-2022

Goede service en ontvangst Bij de aanschaf van een nieuwe auto goed geinformeerd, proefrit gemaakt, afspraken nagekomen

Toyota eigenaar
13-10-2022

P. Parmentier
24-09-2022

Eerste keer en eigenlijk ook gelijk de laatste keer Afspraken worden niet nagekomen. Slechte communicatie. Bij reparaties worden onderdelen onzorgvuldig terug plaatst (scheef) Voor een kleine onderhoudsbeurt geweest en al 6x langs geweest en 4 dagen mijn auto kwijt. En mijn auto heeft nog steeds dezelfde problemen die ik vooraf al heb gemeld. Verkeerde diagnoses worden gesteld waardoor je onnodig hoge kosten maakt zonder resultaat. En je word van het kastje naar de muur gestuurd.

LF
22-09-2022

Attentie Ben zeer tevreden over het verloop van het onderhoud maar geef de klant een blijk van waardering als zij/hij de auto bij u in onderhoud geeft.

Rob.
16-09-2022

Super service

E.A.W. D
13-09-2022

P.W. B
08-09-2022

Zeer gastvrije medewerker die op een prettige professionele wijze alles duidelijk wist te vertellen over onze nieuwe auto en op een duidelijke wijze de nieuwe snufjes uitlegde. Ik was aangenaam verrast over de kennis van deze medewerker.

Van de Graaf
08-09-2022

Verlenen altijd goede service Behulpzaam en vriendelijk personeel Betrouwbaar automerk

A.L.G.M. Stalman
02-09-2022

Prima ervaring De service en de vriendelijkheid die ik ondervond van de mensen van de Toyota garage tijdens mijn meest recente bezoek waren prima!

Toyota eigenaar
01-09-2022

Betrouwbaar Betrouwbare zaak en kundige / vriendelijke medewerkers!

C. V
30-08-2022

J.T.M. Z
25-08-2022

positieve indruk op alle onderdelen Zeer tevreden met Toyota , hun mensen en het gepleegde onderhoud

Toyota eigenaar
11-08-2022

Heel goede service Ik ben heel tevreden met deze garage altijd vriendelijk geholpen we hebben daar al 4 auto's gekocht en de service is heel goed

M.E. heimensen
09-08-2022

Goede service Na afspraak op die dag geholpen en ook de terugroepacties ingepland. Werd op de hoogte gehouden van het onderhoud. Prettige garage, kan ik aanbevelen.

H.H. R
04-08-2022

Een zeer tevreden klant.

Toyota eigenaar
29-07-2022

Toyota eigenaar
19-07-2022

Goede dealer Fijne verkopers

N VL
19-07-2022

Bekwaamheid en vriendelijkheid. Ik ben meer dan tevreden over de organisatie van deze dealer en kom er al jaren weer terug de service en de vriendelijkheid en behulpzaamheid kan niet beter.

Toyota eigenaar
07-07-2022

T.W. S
05-07-2022

E.T. S
24-06-2022

Zeer tevreden over deze dealer Over deze dealer ben ik zeer tevreden. Personeel is duidelijk, vriendelijk en behulpzaam. Onderhoud is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Tevens garantie op de auto verleng naar 10 jaar!

W R
23-06-2022