9,2
2.918 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Kooijman

9,2

2.918 beoordelingen

Tot bedrijf Uitstekende service, vriendelijk en kundig personeel

E. Brommer
07-05-2022

Goede en betrouwbare service. Alles is volgens afspraak verlopen. Ook het vervangend vervoer was goed geregeld.

I.F. Van Balen
22-04-2022

zoals altijd goede service goed bedrijf al jaren klant

C.M. Perk
15-04-2022

De plus van mijn Prius+ Ik ben bijzonder tevreden over m'n Prius+; de plus van Toyota-Garage Vianen is dat zij dat met zorgvuldig onderhoud in stand houden!

Hans H
01-04-2022

Prima service

Toyota eigenaar
24-03-2022

Zeer slechte service Zeer ontevreden over de behandeling en afhandeling door het personeel

A. S
17-03-2022

Kooijman blinkt uit in klantgerichtheid en service. Zie boven.

H. Diepenhorst
11-03-2022

Prima service Ik ben zeer tevreden

W.H.J. Schlebaum
08-03-2022

Niet voor niks telkens de beste dealer van het jaar! Toen ik ging kijken voor een andere auto heb ik gelijk opnieuw gekozen voor Kooijman Vianen. Ik had hier voorheen al een Kia bij hun gekocht en wilde nu voor de nieuwe Toyota Yaris gaan. Ik heb netjes de brochures thuis gekregen en kreeg ook netjes een telefoontje of ik nog vragen erover had en heb uiteindelijk een proefrit mogen maken. De proefrit was netjes voorbereid en alles stond klaar. Toen ik besloten had om de auto aan te bestellen werd ik netjes ingelicht over hoe de financiën zouden gaan, de levertijd, de accessoires en werden ook alle vragen die ik nog had netjes en duidelijk beantwoord. Uiteindelijk de auto nog eerder ontvangen ook (bijna een maand eerder) en bij het ophalen een leuke onthulling gehad en duidelijk nog wat dingen uitgelegd gekregen over de auto. Super tevreden over Kooijman en zeker een aanbeveling voor anderen. Zelf ook gedaan bij familie die hier uiteindelijk ook hun nieuwe auto hadden gekocht.

R. Kok
03-03-2022

6 7

J.J.M. B
16-02-2022

Zeer goede service en duidelijk wat er gedaan wordt en hoeveel het gaat kosten De monteur ging zelfs in Houten een onderdeel halen zodat ik mijn auto waar ik afhankelijk van ben eerder terug kon krijgen!

E. H. S
09-02-2022

Top dealer Zeer tevreden, betrouwbare en goede Toyota dealer!

R.B Nieuwegein
04-02-2022

Rlg
03-02-2022

Altijd behulpzaam vriendelijk en met aandacht voor de persoon Ik ben blij met de vriendelijke rustige zorgzame sfeer die het team van mijn garage uitstraalt en in praktijk brengt . Met optimale aandacht en oplossingsgericht voor klant en auto .

I.E.G. Hol-Boers
03-02-2022

De beste garage van Vianen. Zeer goede garage en service, je wordt altijd met respect en vriendelijk behandeld.

T.J. B
01-02-2022

Goede behandeling bij periodieke onderhoudsbeurt Na tijdige benadering vooraf afspraak ingepland voor periodiek onderhoud. Opdracht offerte was goed voorbereid en duidelijk. Eind van de dag auto volgens afspraak gereed en werd gewassen en gezogen opgeleverd. Alles correct volgens afspraak.

R. v. Steenbergen
27-01-2022

Chappo Prima autodealer goed opgeleid personeel, nemen de tijd voor de klant komt erg vertrouwd over .

Toyota eigenaar
27-01-2022

Goede service ! Ik laat graag mijn auto onderhouden bij deze dealer. Service en uitleg erg fijn en voel mij als klant gehoord, niets is teveel.

A R
21-01-2022

Een klik met jouw dealer Voor mij belangrijk is een klik voelen met jouw dealer. Bij Kooijman was dit het geval. Van begin tot eind een uitstekende begeleiding en een welkom gevoel. Ik kan het iedereen aanraden.

WK
06-01-2022

Goede service en vriendelijke benadering

A.L.G.M. Stalman
30-12-2021

Betrouwbaar en zeer behulpzaam (zelfs toen ik vanuit mijn vakantie in het buitenland belde hebben ze mij op afstand goed geholpen met mijn vragen)! Zeer goede service

N. V
24-12-2021

Perfecte service en verkoop organisatie Perfecte Toyota Dealer en perfecte service en onderhoud. Ze zijn nooit opdringerig altijd netjes, komen hun afspraken na en zijn heel seduur. Als de auto klaar is, is hij echt in orde. Keurige lijst wat ze gedaan hebben en hoe de auto afgeleverd wordt.

H. F
23-12-2021

Vertrouwd Betrokken en benaderbaar en eerlijk advies.

Manuel Donath
23-12-2021

Service zeer goed en medewerkers ook allemaal erg goed .

J. H
21-12-2021

Persoonlijk en goed Bezoek aan Kooijman is alsof je bij familie op bezoek komt. Er is sprake van een prettige en persoonlijke benadering en een uitstekend en eerlijk advies.

G.T.A. J
16-12-2021

Goede garage Wij zijn heel tevreden over de behandeling bij deze garage. Vriendelijk personeel.

J.J. H
16-12-2021

Zorgvuldig gewerkt, schone auto. Zeer tevreden.

H.M. van den Hurk-Wels
16-12-2021

Zoals vanouds ! Bij 3 generaties als klant gewaardeerd en deskundig geholpen.

P V
16-12-2021

IK ZOU ALS IK EEN AUTO WIL HEBBEN EERS EENS BIJ GARAGE KOOIMAN IN TIEL GAAN KIJKEN .GOEDE AFSPRAKEN.VAKMENSEN IK KOM ER AL 26 JAAR. ERG TEVREDEN.

Toyota eigenaar
16-11-2021

Niets aan toe te voegen. Bij een dergelijk degelijk en volwaardig product zoals een nieuwe Toyota wordt verkopen makkelijk. Het product verkoopt zichzelf wel. ATS Zeist heeft toch een manier gevonden om toegevoegde waarde te leveren bij een product waaraan niets is toe te voegen. En daar heb ik respect voor. Goed gedaan ATS!

Toyota eigenaar
11-11-2021