9,2
2.196 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Kooijman

9,2

2.196 beoordelingen - Powered by TNS

Geweldig service en afspraken worden nagekomen Ik wilde graag hybride gaan rijden omdat dat zuiniger is maar ook omdat het dan automaat zou zijn en dat laatste trok me ook erg aan. Op de site had ik wel wat gezien maar had ook wat meer advies nodig dus een bezoek aan de garage was logisch. er werd goed geluisterd naar de wensen die we hadden en we werden geadviseerd toch een iets ander model te nemen dan we hadden gezien op de site met daarbij heel duidelijk waarom en met elke voordelen. Ik vertrouwde dat advies helemaal en dat vertrouwen is geheel beloond. wat een heerlijke auto om in te rijden. En nog een punt, toen we spraken over de afleverdatum merkte ik op dat dit net voor onze (buitenlandse)autovakantie was. Er werd mij ongevraagd beloofd dat de auto klaar zou zijn voor die datum en die belofte is ook nagekomen. We konden dus met de nieuwe auto op vakantie

G.J. Hekman
16-09-2021

Een zeer betrouwbare dealer waar de klant op nr 1 staat.

A. van Leusden Utrecht
23-08-2021

slechte service wij hadden een nieuwe auto gekocht en deze is opgeleverd maar bij thuiskomst zagen en voelde we allemaal kleine bobbeltjes. volgende dag gelijk terug gegaan. dit is na uitzoeken ijzelslijpsel geweest van een aanliggend bedrijf. hierdoor contact het leidinggevende maar deze is zeer zakelijk. zou ons op de hoogte houden over de specialist die zou komen maar na 1,5 week belt hij dat het gemaakt is?? zonder overleg. Voor geleden euforisch gevoel van een nieuwe auto kopen krijgen we een tweede rangs fietsen drager die niet eens op de trekhaak past. zeer slechte communicatie, geen gevoel van empatie zou hier zeker geen auto meer kopen. denken alleen aan hun eigen belang.

M en I
13-08-2021

Fijne dealer Mijn ervaring met de dealer was wederom een feest. Wat hebben deze mensen een passie voor hun vak.

J. C
12-08-2021

Goede ontvangst en vriendelijk. Duidelijk omtrent de kosten. Je kan er altijd voor een kop koffie terecht.

Cees Pothuizen
15-07-2021

Ik kom er al sinds 1975. Mijn overleden man en ik waren altijd zeer tevreden over garage Kooyman in Vianen . En ik ben dat nog steeds! Twee jaar geleden nog een andere auto gekocht. Je wordt er zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door de eigenaren en personeel.

Tineke van Tessel (Houten )
09-07-2021

Fantastisch geholpen door hoofd afdeling verkoop.

Jean Du Luèr (Utrecht)
09-07-2021

Het is een uitstekend bedrijf met uitstekende medewerkers op elke plek binnen het bedrijf. Altijd is er tijd voor een vraag of het bedenken van een goede oplossing. Zelfs als je op zaterdag langskomt met een technisch probleem, er wordt gekeken of je verder kan of een auto meekrijgt. Het merk en dealer doen voor elkaar niet onder in betrouwbaarheid en betrokkenheid.

Wout van Dam (Utrecht )
09-07-2021

Altijd goede service.

Astrid (Tiel )
09-07-2021

Na een jarenlange ervaring met dit bedrijf kan ik zeggen: betrouwbaar en ik voel me er thuis, je wordt als klant serieus genomen. De klant is er nog koning.

T .Swarts
05-07-2021

Prima service, vriendelijk personeel, betrouwbaar bedrijf.

Mevr E.Hagen
05-07-2021

Alle nodige werkzaamheden keurig uitgevoerd!

Dhr.Leonard Bouhuys (Nieuwegein)
30-06-2021

Vriendelijk, betrouwbaar en correct.

G Achterberg (Nieuwegein )
30-06-2021

Alles moet kloppen.

E. Kalshoven (Vianen)
30-06-2021

Deze dealer biedt een groot assortiment aan service van regulier onderhoud tot hulp bij kleine of grotere ongelukken en de contacten zijn heel prettig.

Aartjan van Pelt (Utrecht)
30-06-2021

Betrouwbare dealer, komt afspraken na en geeft eventueel een telefoontje als er iets extra's moet worden vervangen tijdens een grote of kleine beurt.

Y Dekkers (Tiel)
24-06-2021

Prima service.

J.Wisman (Tiel)
24-06-2021

De auto is prima behandeld en gemaakt, alleen heb ik aangegeven dat ik niet blij ben geweest met de prijsafspraken van tevoren en de houding van de medewerker.

Kitty Vers
23-06-2021

Goede service.

Eje de boer (Utreçht)
21-06-2021

Klantenservice en denken mee in wat een geschikte keuze kan zijn voor mijn volgende leaseauto voor volgend jaar. Ook meteen een proefrit voor ons geregeld.

L. Missler
21-06-2021

ik spreek uit 35 jaar Toyota-ervaring en al 35 jaar klant bij deze dealer.

Richard Trofimowicz (Nieuwegein)
21-06-2021

Er zijn in het verleden wel enkele problemen geweest, maar die zijn tot volle tevredenheid opgelost.

Dhr.R.Wiegers (Maurik)
21-06-2021

Ik heb alles gemeld, goed is goed.

J.j.van Schaik (Kerk Avezaath.)
21-06-2021

Erg klantvriendelijk en beste service ever.

Gerda Visser (Zijderveld )
11-06-2021

Zeer vriendelijke bediening.

T.A. van Rooijen (Papendrecht)
11-06-2021

Goede verhouding prijs/kwaliteit, klantvriendelijkheid en service.

Gert Janssen (Valburg)
11-06-2021

Klantenservice goed.

Frits Brouwer (Maarssen )
11-06-2021

Prima garage met goede monteurs.

H. Van Tricht (Tiel)
11-06-2021

Altijd klantvriendelijk en oplossingsgericht. Nog nooit voor een verrassing komen te staan door onduidelijkheid. Ik ben gewoon dik tevreden.

Dhr B.R. Van Dijk (Culemborg)
11-06-2021

Zeer vriendelijke benadering, duidelijke uitleg. Geeft een goede ervaring mee.

Peggy Duijts
11-06-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.