9,2
1.921 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Kooijman

9,2

1.921 beoordelingen - Powered by TNS

Zeer vriendelijk en goede service. Top.

R. Hazendonk (Vianen )
29-05-2020

Prettig bedrijf. Vriendelijke en bekwame mensen.

A.W. Hakstege (Tiel)
29-05-2020

Prachtig bedrijf.

Eida
28-05-2020

Goed geholpen. Altijd een kop koffie en een schone auto bij ophalen.

Van ballegoy (Vianen_ut)
28-05-2020

De werkplaats-receptie wordt bemand door deskundig, sympathiek personeel. Vooral die dame is zeer goede gastvrouw!!! Bij onverwacht bezoek, weet ze perfect onze naam....klasse!!! Tijdens ‘t wachten wordt regelmatig gevraagd of we iets willen drinken. Je voelt je echt klant.

Fam.H.Krauss (Tiel)
28-05-2020

Correcte wijze van werken.

Visser J.P (Tiel )
28-05-2020

Goed en betrouwbaar.

Fred Rosbach (Utrecht )
28-05-2020

Zijn fijne mensen, inlevingsvermogen en altijd bereid mee te denken. Komen met oplossingen.

C. Buschgens
28-05-2020

Goede service, goede uitleg van de werkzaamheden en denken mee aan oplossingen. Prijs-kwaliteit is prima, geen verrassingen achteraf.

M. Abdelmalki (Utrecht)
28-05-2020

Wij komen niet voor niets al jaren bij Kooijman. Persoonlijke aandacht is geen loze kreet maar wordt daadwerkelijk ingevuld hier in Vianen.

Fam. van Doorn (IJsselstein)
25-05-2020

Nette zaak, prettige, vriendelijke mensen, altijd bereid om je te helpen. Kom er al meer dan twintig jaar en dat zegt volgens mij genoeg.

karel zweers (utrecht)
25-05-2020

Netjes, vriendelijk en doen wat vooraf overlegd wordt.

Pieter Roodenburg (Vleuten)
25-05-2020

Ook in deze corona tijd alles goed geregeld. Vriendelijke mensen en goede service.

Piet Smits (Tiel)
21-05-2020

Deskundig, vriendelijk en gastvrij.

Gert
21-05-2020

Ben 30 jaar uiterst tevreden klant.

Dhr. W.Bobeldijk
15-05-2020

Zeer vriendelijk en eerlijk bedrijf. Hebben allemaal het goede met de klant voor. Alle prijzen helder. Geen kleine lettertjes.

Richard van Voorst (Soest)
14-05-2020

Een goed bedrijf met prima service!

R. A. van Altena (Houten)
14-05-2020

Deskundige en transparante behandeling.

dhr. P.P.Hagenbeek (Utrecht)
14-05-2020

Vriendelijk, goed en houden zich aan afspraken.

W. Achterberg (Ingen)
14-05-2020

Zeer fijne manier van zakendoen en ik ben altijd tevreden over de behandeling.

Rien Regter
14-05-2020

Vriendelijke behandeling, goede afspraken en service.

Dhr. A.J.J. van den Berg (Vleuten)
11-05-2020

Om dat er wel een keer iets niet naar me zin was en dat is goed uitgepraat.

Gerrit.Kraaikamp (Utrecht)
08-05-2020

Het personeel is erg vriendelijk en neemt de tijd om uitleg te geven als er vragen zijn. De beurten c.q. reparaties worden perfect uitgevoerd.

A.J. Knoef (Nieuwegein)
07-05-2020

Zeer goed en correct behandeld.

Gerard (Badhoevedorp)
06-05-2020

Uitstekende service, persoonlijke benadering, geen vervelende verrassingen, uitermate betrouwbaar.

Han Franssen (Utrecht )
06-05-2020

Bij de grote onderhoudsbeurt bleken mijn achterbanden beschadigd, dus werd aangeraden deze te vervangen, helaas waren deze niet voorradig en werd aangeboden deze te bestellen. Aangezien ik nog naar huis moest is mij gratis een leenauto beschikbaar gesteld en kon ik de volgende dag mijn auto weer ophalen . Dit is uiteraard een goede service van de dealer, compliment bij deze beoordeling.

Reindert Kregel (Neder Betuwe (Ochten))
04-05-2020

Vriendelijk en persoonlijk, goede service, goede communicatie. Ik kom hier graag!

Kassandra Goddijn (Utrechtse Heuvelrug)
30-04-2020

Ik had een afspraak voor een jaarlijks onderhoud, waarbij ik -i.v.m. de afstand- in de wachtruimte zou wachten. Door de corona maatregelen heb ik deze afspraak afgezegd. Men belde mij met het verzoek mijn auto thuis op te halen en weer terug te brengen. Eén uur voordat men uit de garage vertrok heeft men mij gebeld. Hoewel ik niet veel met mijn auto rijd, zei men dat het i.v.m. de garantie noodzakelijk was dat de auto deze check zou krijgen.Alles is zeer netjes verlopen; ik ben meer dan 100% tevreden!

W. van Vlimmeren
30-04-2020

Altijd goed en vriendelijk geholpen. Het zijn fijne mensen die hier werken. Ik blijf hier zeker terug komen.

Bob (Almere)
30-04-2020

Heb vertrouwen in dit bedrijf.

A. Stalman
29-04-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.