9,2
2.068 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Kooijman

9,2

2.068 beoordelingen - Powered by TNS

Vriendelijk, deskundig personeel. Afspraken worden nagekomen.

N.W. van der Ham (Harmelen)
21-01-2021

Ze zijn vriedelijk en netjes.

A.G.Janssen (Tiel)
21-01-2021

We zijn al jaren zeer tevreden Toyota rijders.

Bert van den Berg
21-01-2021

Vriendelijk, deskundig en betrouwbaar bedrijf. Men houdt zich aan de afspraken en als klant weet je altijd wat de beurt of reparatie van je auto gaat kosten. Bijkomende dingetjes worden tussentijds met je overlegd. Je kunt er wachten in een prettige ruimte, met koffie, choco of thee. Mijn Toyota Aygo is daar ook altijd heel tevreden, hoor hem nooit klagen. Topbedrijf, wij blijven!

Margriet Welling (Geldermalsen )
21-01-2021

Professioneel, competent, vriendelijk, no-nonsens.....gewoon goed! Zowel verkoop als ook werkplaats. Verder zo!

Urs T. Luder
21-01-2021

Goede service, duidelijkheid, voelt vertrouwd.

Dhr van Bentum
21-01-2021

Correcte afhandeling van de onderhoudsbeurt. Gebeld over extra werkzaamheden zonder enige druk. Gebeld dat auto klaar was. Vervangende auto was mogelijk ook zonder voorafgaande reservering. Geen kosten voor vervangende auto in rekening gebracht.

Koen Dalhuisen (Zaltbommel )
21-01-2021

Ik ervaar Automobielbedrijf Kooijman als een klantvriendelijk bedrijf met ervaren monteurs. Er wordt tijd genomen om eventuele vragen te beantwoorden zowel door het personeel aan de balie of zo nodig door een deskundige uit garage.

Mevr. E.Koelink (IJsselstein)
14-01-2021

Oplossend, meedenkend. Goede service.

T Damen
11-01-2021

Goede service en vriendelijk personeel.

Erik Kraak (Zetten)
07-01-2021

Vriendelijk, hulpvaardig, kundig, correct.

Ans Stalman (Wijk bij Duurstede)
04-01-2021

Ze zijn zorgvuldig, denken mee, zowel tijdens het maken van de afspraak als tijdens de onderhoudsbeurt. Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen!

Anita Bloemer (Driehuis)
04-01-2021

Al 10 jaar een tevreden klant met een fijne Toyota.

Dhr. M.A. van der Meijden (Meteren)
04-01-2021

Het is een geweldig bedrijf, niets is hun te veel .Goede uitleg en zeer vriendelijk.

Bert van der Sluiszen (Nieuwegein )
04-01-2021

Kooijman is een prima georganiseerd garagebedrijf, de medewerkers zijn bekwaam en de afspraken worden nagekomen. Voor zover mijn ervaring strekt ( inmiddels vele jaren klant ) werkt iedereen mee om het voor de klant zo aangenaam mogelijk te maken.

Rob Buijs
28-12-2020

Kooijman Tiel is betrouwbare dealer. Het personeel, zowel bij de receptie als van de werkplaats is zeer vriendelijk en behulpzaam. Als je niet kan/wilt wachten tijdens de reparatie/onderhoudsbeurt krijg je een leenauto mee (gratis).Samengevat : correcte en betrouwbare mensen.

Fam.Krauss (Tiel)
28-12-2020

Het gebouw en het parkeerterrein zijn te vol.Verder niets dan lof.

Marian van der Hulst (Utrecht)
28-12-2020

Ik ben tevreden over het bedrijf en de behandeling en blijf er zeker komen voor de beurten.

Mevr, v. Leeuwen (Tiel)
16-12-2020

Tot nu toe ben ik nog steeds tevreden over de garage, hoop dit zo te houden

f.p. van straalen (wijk bij duurstede)
16-12-2020

Vriendelijk behandeld, goed uitgelegd, gebeld dat er nog iets meer gedaan moest worden voor de APK + prijs en verder alles netjes uitgevoerd en leen auto. Dank je wel.

Frans ter Burg (Lienden)
16-12-2020

Goed, vriendelijk en duidelijk!

Patrick veraart (Ijsselstein )
16-12-2020

Goede service, vooraf duidelijkheid over kosten, vriendelijke mensen bij de receptie. Ik ben op zoek naar een nieuwe auto en dat wordt zeker weer een Toyota vanwege de goede ervaringen met de garage.

Mevr Bijlsma (Meteren)
16-12-2020

Netjes en correct.

chris
10-12-2020

Bij Kooiman Vianen is iedereen altijd zeer klantvriendelijk. Er wordt altijd met je meegedacht daar waar nodig is en heb je een probleem zullen zij altijd proberen om naar een goede oplossing te zoeken.

Dhr. van Es
10-12-2020

Altijd goed geholpen.

Michael Boyd (De Meern)
10-12-2020

Zij hebben mij een goede auto verkocht, na 11 jaar nog steeds als nieuw.

emmy karremans (utrecht)
10-12-2020

Klantvriendelijk en dat is een feit.

Richard Trofimowicz (Nieuwegein)
10-12-2020

De receptie en werkplaats zijn erg vriendelijk. Ik ben goed geholpen bij vervanging van de accu.

Maya Choudhary (Utrecht)
10-12-2020

Altijd correct en adequaat, vriendelijk en kundig personeel.

Henrico Chin (Maurik)
10-12-2020

Niet terugbellen.

Herman Krebber (Elst)
10-12-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.