9,2
2.000 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Kooijman

9,2

2.000 beoordelingen - Powered by TNS

De service was uitstekend, ik ben goed geholpen. Met vragen kan ik altijd bij de verkoop adviseur terecht. Als er iets aan de hand is met mijn auto, weet ik dat ik altijd terecht kan.

Saskia (Vleuten)
26-10-2020

Vriendelijk personeel, snel en deskundig geholpen.

Erik Dolleman (Ingen)
23-10-2020

Prima service, heel vriendelijke mensen, mooie showroom, is gewoon een topgarage.

W Elskamp
22-10-2020

Vlotte en goede behandeling.

Dhr.H.Stuij (Utrecht)
22-10-2020

Wordt vriendelijk en kundig geholpen.

dhr. Van Ingen
22-10-2020

Erg tevreden over de klantbenadering, heldere afspraken en goede service.

mevr. de Heer (Utrecht)
19-10-2020

Bij binnenkomst in de showroom krijg je al het gevoel dat je hier een auto gaat kopen. Personeel is vriendelijk en spontaan en de koffie was heerlijk.

Joyce (Nieuwegein )
19-10-2020

Afspraken worden netjes nagekomen.

dhr E. van den Berg (Nieuwegein)
15-10-2020

Kan beter met afleveren occasion. Service is goed.

Hennie Glissenaar (Maarssen)
15-10-2020

Al 10 jaar klant. Altijd prettig behandeld en goede service gekregen. Nooit met de auto stil komen te staan.

Dhr. G.J. Brand
15-10-2020

Je wordt zeer goed te woord gestaan en en geholpen, ik kom alleen in de garage voor een km.beurt.

Bert van Zoelen (Geldermalsen/Breda)
15-10-2020

Prima zo.

M.A. de Haast (Vianen)
13-10-2020

Keurige service.

M. V. D. Velden
08-10-2020

Goede vakmanschap en vriendelijk personeel.

C.Muijen (Lienden)
08-10-2020

Omdat het klopt bij dit familie bedrijf, de soepele manier van omgang, de ongedwongen sfeer die er heerst, men neemt de tijd voor je en er wordt niets afgeraffeld of opgedrongen.

Dhr C.W van Raaij (Utrecht)
08-10-2020

Top service.

H. P. de Hart
25-09-2020

Reeds 10 jaar prettige relatie en kwalitatief prima werkplaats. Servicevriendelijk personeel, zowel werkplaats als receptie en verkoop.

Roel van Asperen (Vianen (U))
25-09-2020

Bekwaam en zeer vriendelijk personeel.

marco vannHoorn (Kerk avezaath )
25-09-2020

Prima garage.

Martin van rhijn (Tiel)
25-09-2020

Nette ontvangst, vriendelijk, en volgens afspraak gewerkt.

Henk Lamers
25-09-2020

Ik word er altijd goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan.

A.M. Mink (Vianen)
21-09-2020

Altijd vriendelijk en ter zake kundig.

Huub (De Meern)
21-09-2020

Ze zijn correct, eerlijk, behulpzaam en je wordt goed geholpen.

Bc van Zoelen (Breda (sinds januari))
21-09-2020

Prima en vertrouwd.

C de Vocht (OSS)
21-09-2020

Kooijman is een dealer die altijd voor zijn klanten klaar staat en zal alles doen om eventuele problemen zo snel en goed mogelijk op te lossen.

T.Schouten ('s-Hertogenbosch)
07-09-2020

Vriendelijk te woord gestaan en een prijsopgave van de kosten onderhoud gekregen.

P. van Wageningen (Vianen )
02-09-2020

Ben helemaal tevreden over de gang van zaken bij onze dealer!

Marij Oostrom (Nieuwegein )
02-09-2020

Prima autobedrijf met een heel klantvriendelijke verkoper die humor had en goed luisterde naar onze wensen.

Dhr. P. Schipper (Houten)
02-09-2020

Vriendelijke en nette behandeling.

Karel va de Pol (Rotterdam IJsselmonde )
01-09-2020

Zowel bij de aankoop van deze auto en het onderhoud altijd een goede service.

Y Dekkers (Tiel)
31-08-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.