Beoordelingen Toyota Kooijman

9,2

1.859 beoordelingen - Powered by TNS

tripple-T garage: Top Toyota Toko !

Dick Kroon (Utrecht)
12-02-2020

Goede service, correcte behandeling, prima uitvoering en geen onnodige kosten.

Dhr. D. Peterusma (Leerdam)
12-02-2020

De aankoop van de Toyota Yaris was de eerste keer dat ik met dit bedrijf in zee ging. Ik ben recent voor de eerste keer voor onderhoud geweest. In beide gevallen, aankoop en onderhoud, ben ik vriendelijk, maar adequaat geholpen.

A. Moret (Tiel)
12-02-2020

Omdat bij een grote beurt met airco service en car wash met uitzuigen 30 euro gerekend wordt en het uitzuigen niet goed gedaan is: kofferbak niet echt schoon en nog vuil onder de matten en de velgen waren niet goed schoon. Dat laat ik dus nietmeer doen, doe het zelf beter.

JHaNSSEN j (wIJCHEN)
12-02-2020

Duidelijk over de kosten, direct geholpen bij onverwachte storingen, zoals lamp kapot. Deskundige monteurs naar mijn ervaring.

g.j.arissen (lienden)
12-02-2020

Fijn bedrijf

Hyacinth kersten (Weurt )
12-02-2020

Zeer klantvriendelijk nota altijd correct als er. Iets vervangen moet worden word altijd eerst gevraagd prima bedrijf

Martin van rhijn (Tiel)
07-02-2020

vanwege uitstekende service, persoonlijk contact en algehele (be)handeling!

J. Raves
07-02-2020

Vakkundige specialisten in een klantvriendelijke omgeving.Ik voelde me gezien en geen nummer.

Niek Versteegh (Vianen)
05-02-2020

Zij vragen toestemming om eventuele meerde reparaties te mogen uitvoeren indien dat nodig is !

Trix Hendriks (Vianen)
05-02-2020

Prima service, correcte en vriendelijke medewerkers. Kennen hun vak.

Koen Dalhuisen (Zaltbommel )
05-02-2020

Alle afspraken zijn nagekomen en an de aankoop van een nieuwe auto werd een feestelijke tintje gegeven.

Ad van de Graaf (Tiel)
05-02-2020

Ik doe al 35 jaar zaken met Kooijman en ken dit bedrijf dus door en door, dus ook de leiding en veel medewerkers. Deze mensen zijn betrouwbaar in hun doen en laten. Klant staat voor op! en een afspraak is een afspraak. Daar wordt niet aan getornd.

G.H.P. de waard (Nieuwegein)
04-02-2020

Omdat ik helemaal niets negatiefs heb meegemaakt. Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Mevr van der Schilt
31-01-2020

Goede service. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

E.S. de Jongh (Rhenen )
29-01-2020

Ben op een wel zeer klantvriendelijke manier geholpen !!… met name door een medewerker!... Dank voor de hulp ...Hulde..!

E. Bus
28-01-2020

Klantvriendelijk personeel en service gericht, kortom top!

Gerda Visser (Zijderveld )
22-01-2020

Ondanks dat ik mijn auto niet bij hun heb gekocht geven ze mij toch alle aandacht en service.

Manten (Utrecht)
22-01-2020

Vriendelijk personeel en erg behulpzaam

Erik Kraak (Zetten)
22-01-2020

Het personeel is deskundig.Je wordt goed voorgelicht en duidelijk geadviseerd.Afspraken worden nagekomen

N.W. van der Ham (Harmelen)
22-01-2020

Kundige medewerkers en goede service.

Mevr. Briesen
17-01-2020

Ik voel mij der thuis

Harry Stam (Lexmond)
17-01-2020

zeer klant vriendelijk zeer goede medewerkers voel mij daar helemaal thuis

DHR van Maurik (Rossum)
17-01-2020

Deskundige, vriendelijke en klantgerichte medewerkers (receptie, werkplaats en verkopers), alsmede uitstekende service.

Rob van Hek (Wijk bij Duurstede )
10-01-2020

Correct bedrijf

T.C.W. van Haarlem (Culemborg)
10-01-2020

Vriendelijk en behulpzaam

Huub (De Meern)
08-01-2020

De medewerkers zijn,uiterst vriendelijke en erg behulpzame en vakkundige medewerkers die altijd klaar staan voor mijn vragen en of verzoeken. en spontaan mee denken aan de oplossing voor de "problemen" waar ik mee kom.

B. Simonis (Vleuten)
02-01-2020

Gewoon een goed bedrijf, met de juiste mensen op de juiste plek.

etc snelder
30-12-2019

Het is een accuraat bedrijf. Met kundige mensen aan de receptie.

Mw.J.Laponder-Spruijt (leerdam)
30-12-2019

Vriendelijke mensen en prima service.

Nander de Jong (Leerdam)
30-12-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.