9,2
2.192 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Kooijman

9,2

2.192 beoordelingen - Powered by TNS

Goede ontvangst en vriendelijk. Duidelijk omtrent de kosten. Je kan er altijd voor een kop koffie terecht.

Cees Pothuizen
15-07-2021

Ik kom er al sinds 1975. Mijn overleden man en ik waren altijd zeer tevreden over garage Kooyman in Vianen . En ik ben dat nog steeds! Twee jaar geleden nog een andere auto gekocht. Je wordt er zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door de eigenaren en personeel.

Tineke van Tessel (Houten )
09-07-2021

Fantastisch geholpen door hoofd afdeling verkoop.

Jean Du Luèr (Utrecht)
09-07-2021

Het is een uitstekend bedrijf met uitstekende medewerkers op elke plek binnen het bedrijf. Altijd is er tijd voor een vraag of het bedenken van een goede oplossing. Zelfs als je op zaterdag langskomt met een technisch probleem, er wordt gekeken of je verder kan of een auto meekrijgt. Het merk en dealer doen voor elkaar niet onder in betrouwbaarheid en betrokkenheid.

Wout van Dam (Utrecht )
09-07-2021

Altijd goede service.

Astrid (Tiel )
09-07-2021

Na een jarenlange ervaring met dit bedrijf kan ik zeggen: betrouwbaar en ik voel me er thuis, je wordt als klant serieus genomen. De klant is er nog koning.

T .Swarts
05-07-2021

Prima service, vriendelijk personeel, betrouwbaar bedrijf.

Mevr E.Hagen
05-07-2021

Alle nodige werkzaamheden keurig uitgevoerd!

Dhr.Leonard Bouhuys (Nieuwegein)
30-06-2021

Vriendelijk, betrouwbaar en correct.

G Achterberg (Nieuwegein )
30-06-2021

Alles moet kloppen.

E. Kalshoven (Vianen)
30-06-2021

Deze dealer biedt een groot assortiment aan service van regulier onderhoud tot hulp bij kleine of grotere ongelukken en de contacten zijn heel prettig.

Aartjan van Pelt (Utrecht)
30-06-2021

Betrouwbare dealer, komt afspraken na en geeft eventueel een telefoontje als er iets extra's moet worden vervangen tijdens een grote of kleine beurt.

Y Dekkers (Tiel)
24-06-2021

Prima service.

J.Wisman (Tiel)
24-06-2021

De auto is prima behandeld en gemaakt, alleen heb ik aangegeven dat ik niet blij ben geweest met de prijsafspraken van tevoren en de houding van de medewerker.

Kitty Vers
23-06-2021

Goede service.

Eje de boer (Utreçht)
21-06-2021

Klantenservice en denken mee in wat een geschikte keuze kan zijn voor mijn volgende leaseauto voor volgend jaar. Ook meteen een proefrit voor ons geregeld.

L. Missler
21-06-2021

ik spreek uit 35 jaar Toyota-ervaring en al 35 jaar klant bij deze dealer.

Richard Trofimowicz (Nieuwegein)
21-06-2021

Er zijn in het verleden wel enkele problemen geweest, maar die zijn tot volle tevredenheid opgelost.

Dhr.R.Wiegers (Maurik)
21-06-2021

Ik heb alles gemeld, goed is goed.

J.j.van Schaik (Kerk Avezaath.)
21-06-2021

Erg klantvriendelijk en beste service ever.

Gerda Visser (Zijderveld )
11-06-2021

Zeer vriendelijke bediening.

T.A. van Rooijen (Papendrecht)
11-06-2021

Goede verhouding prijs/kwaliteit, klantvriendelijkheid en service.

Gert Janssen (Valburg)
11-06-2021

Klantenservice goed.

Frits Brouwer (Maarssen )
11-06-2021

Prima garage met goede monteurs.

H. Van Tricht (Tiel)
11-06-2021

Altijd klantvriendelijk en oplossingsgericht. Nog nooit voor een verrassing komen te staan door onduidelijkheid. Ik ben gewoon dik tevreden.

Dhr B.R. Van Dijk (Culemborg)
11-06-2021

Zeer vriendelijke benadering, duidelijke uitleg. Geeft een goede ervaring mee.

Peggy Duijts
11-06-2021

Volgens afspraak en goed nagekeken onderhoudsbeurt.

Sybren Rusche (de Meern)
03-06-2021

Dit bedrijf is klantvriendelijk en mochten er klachten zijn worden deze opgelost, uitstekende service.

Henny Hoevers.
03-06-2021

Een fijn autobedrijf en goeie service.

Mevr van stuijvenberg
03-06-2021

Alles even correct, wat betreft het afspreken als de werkzaamheden.

J.M. van Stralen (Maartensdijk)
03-06-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.