9,2
2.173 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Kooijman

9,2

2.173 beoordelingen - Powered by TNS

Erg klantvriendelijk en beste service ever.

Gerda Visser (Zijderveld )
11-06-2021

Zeer vriendelijke bediening.

T.A. van Rooijen (Papendrecht)
11-06-2021

Goede verhouding prijs/kwaliteit, klantvriendelijkheid en service.

Gert Janssen (Valburg)
11-06-2021

Klantenservice goed.

Frits Brouwer (Maarssen )
11-06-2021

Prima garage met goede monteurs.

H. Van Tricht (Tiel)
11-06-2021

Altijd klantvriendelijk en oplossingsgericht. Nog nooit voor een verrassing komen te staan door onduidelijkheid. Ik ben gewoon dik tevreden.

Dhr B.R. Van Dijk (Culemborg)
11-06-2021

Zeer vriendelijke benadering, duidelijke uitleg. Geeft een goede ervaring mee.

Peggy Duijts
11-06-2021

Volgens afspraak en goed nagekeken onderhoudsbeurt.

Sybren Rusche (de Meern)
03-06-2021

Dit bedrijf is klantvriendelijk en mochten er klachten zijn worden deze opgelost, uitstekende service.

Henny Hoevers.
03-06-2021

Een fijn autobedrijf en goeie service.

Mevr van stuijvenberg
03-06-2021

Alles even correct, wat betreft het afspreken als de werkzaamheden.

J.M. van Stralen (Maartensdijk)
03-06-2021

Ga altijd met een goed gevoel naar huis.

Peters (Vianen)
03-06-2021

Zeer betrouwbaar en sociaal. Werkzaamheden naar tevredenheid.

R krikke
27-05-2021

Al twintig jaar of langer zeer tevreden.

Dhr.K.Zweers (utrecht)
27-05-2021

Het was de tweede keer dat ik hier kwam. Prettige dealer, correcte omgang met afspraken qua tijden, kosten en werkzaamheden. Alles was prima geregeld.

R. Kunenborg
27-05-2021

Ik ben al 15 jaar tot volle tevredenheid klant. Altijd even vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar.

Ben Goes (Asten)
27-05-2021

De uitstekende wijze waarop de klant wordt begeleid tijdens de aan- en verkoop van de auto's. En de zeer goede service, die garant staat voor een zorgeloos rijplezier met de gekozen Toyota.

Dhr. H.W. van der Gaag (Bergen L)
27-05-2021

Duidelijk, persoonlijk, goede service.

C.M. van der Gun (Vianen)
27-05-2021

Klantvriendelijk, behulpzaam, correct en goede service.

Dhr. D. Peterusma (Leerdam)
27-05-2021

Uitstekende service. Prettig contact met personeel. Prima informatie en antwoord op de door mij gestelde vragen.

Hans van der Poel (Vianen)
21-05-2021

Ik ben zelf automonteur en heb dus verstand van zaken. Ook heb ik jarenlang een garagebedrijf gehad. Bij dit bedrijf klopt gewoon alles. De prijs-kwaliteitsverhouding is in balans. Ik betaal nooit teveel en er wordt alleen vervangen wat nodig is. Fijn om boven mijn lessen voor te bereiden met een bakje koffie en een internetverbinding, terwijl beneden mijn Prius met zorg onderhanden genomen wordt. Het is een garage waarin ik absoluut vertrouwen heb. Vandaar een 10!

C van Putten (Odijk)
21-05-2021

Klantvriendelijk, betrouwbaar, goede kwaliteit, problemen worden echt opgelost, prijzen zijn reëel, je kunt er altijd terecht met vragen.

loes (Heesselt)
21-05-2021

Zeer vriendelijk personeel, zeer kundig en oplossingsgericht. Weten wat ze doen. Goede prijzen en een zaak die goed te vertrouwen is.

Richard van Voorst (Soest )
19-05-2021

Wij zijn al jarenlang Toyotarijders. Verkopers ook altijd heel correct.

Albert de Goede (Utrecht)
19-05-2021

We worden altijd heel goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan.

Lies van de Wetering (Heerewaarden)
19-05-2021

Een prettige garage met deskundig personeel waar de klant nog klant is.

Ton & Yvon van Leusden (Utrecht.)
14-05-2021

Goede dealer.

Gijs van Rhijn (Utrecht)
14-05-2021

Goede service.

J meijaard
12-05-2021

Het is een geweldige dealer, je bent geen nummer, zeer persoonlijk en prettig, nooit vervelende verrassingen. Duidelijk dat de klant koning is. Of het nu om aankoop of onderhoud gaat, ze staan altijd voor je klaar. Ik rij vanuit Utrecht naar Tiel om in Tiel onderhoud te laten uitvoeren en om nieuwe auto's aan te schaffen.

Han Franssen (Utrecht)
12-05-2021

Ik kom al jaren bij Automobiel Kooijman Vianen. Ik ben nu 76 jaar. In het begin van mijn rijden heb eerst VW 3jaar toen Ford 1jaar en sindsdien alleen Toyota en altijd met plezier gereden.

Gerrit.Kraaikamp (Utrecht)
07-05-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.