9,2
2.125 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Kooijman

9,2

2.125 beoordelingen - Powered by TNS

Vriendelijk en professioneel personeel.

jan weber (HOUTEN)
12-04-2021

Automobielbedrijf Kooijman in Tiel beoordeel ik met een 9, omdat ik heb ervaren door de jaren heen. Dat ze eerlijk correct en betrouwbaar zijn.

Dhr verwoert
09-04-2021

Zou graag willen weten of de terugroepacties op mij auto zijn bijgewerkt. Heb niets gehoord daar over. Incl. Plastic deel bij achterklep is vervangen?

Werner (Houten)
07-04-2021

Prettig contact en goede indruk van de uitvoering van de werkzaamheden.

Roel Meeuwsen (Utrecht)
07-04-2021

Heel fijne garage met vriendelijk personeel.

Annemies Visee (Lienden)
07-04-2021

Zeer goed en betrouwbaar adres.

Saar Ramdani (Houten )
01-04-2021

Vriendelijk en behulpzaam.

J van den Brul (De Bilt)
01-04-2021

Kooijman Vianen is een betrouwbare garage met behulpzaam personeel.

Wijntjes wgj (Nieuwegein)
01-04-2021

Goede service, leuke mensen.

Trijnie Heijkamp (Maarssen)
01-04-2021

Korte wachttijden, goede service , goede communicatie.

Kruimer (Tiel)
01-04-2021

Altijd prima service, nette ontvangst, niets mis mee!

Ron Stap (Buren Gld)
01-04-2021

Nette degelijke dealer. Kosten voor onderhoud vind ik erg hoog.

E Schalkwijk (IJsselstein)
25-03-2021

Het voelt als thuiskomen. Het personeel is kundig.

Rinus van Leeuwen (Nieuwegein)
24-03-2021

Ik heb nooit een rotgevoel als ik de auto voor zijn jaarlijkse onderhoudsbeurt -of anderszins- bij dealer Kooijman kom brengen: altijd vriendelijke receptie; altijd een redelijke prijs, altijd uitleg wat er gebeurd is en -zo ver ik kan beoordelen- ook technisch goed verzorgd. Bovendien vind ik de gratis servicepas geweldig en -hoewel ik de auto toch (vrij) schoon inlever- gaat hij toch nog in de wasstraat.

Joop Kooy (Vianen)
18-03-2021

Uitstekende service.

hans pieters (utrecht)
18-03-2021

Zeer tevreden; 10 geef ik nooit.

M. Weij (Almere)
18-03-2021

Ze zijn altijd correct of je nu daar komt of aan de telefoon.

Beijer W. (Tiel)
18-03-2021

Goed en vriendelijk personeel. Kundige monteurs. Afspraak is afspraak. Bij koop duidelijke complete offerte en direct scherp.

Bert Diepenhorst (Tienhoven aan de Lek)
16-03-2021

Mooi en goed bedrijf met uitstekende service!!

Hanno van Versendaal (Vlijmen)
16-03-2021

Zijn zeer tevreden.

C.van Herwijnen (Hagestein)
16-03-2021

Een kundig, vriendelijk en ervaren team. Alle afspraken worden nagekomen en de communicatie is altijd transparant.

Almar van Emst (Maarssen)
16-03-2021

Zijn klantvriendelijk, servicegericht, houden zich aan de afspraken en zijn vakbekwaam!

Jan Ravesteijn (Utrecht)
16-03-2021

Gratis beurten (actie van 5 gratis beurten) bij de koop waren niet bekend aan de balie, gaf wat stress. Winterbanden pasten niet, wel met deze auto gekocht, werd wel opgelost. Bandenspanning was veelbetekenend laag, waarschuwingslampje ging een dag later branden. Het was wel een hele stressvolle dag door het winterweer!

M van Lunteren
15-03-2021

Prima geholpen, fijne klantvriendelijkheid, erg behulpzaam.

gonda reijmers (ommeren)
12-03-2021

Hier komen wij al vele jaren.

Mevr Versluis (Vianen )
05-03-2021

Ik heb makkelijk een afspraak kunnen maken en ben goed geholpen. Duidelijke uitleg en informatie over de servicebeurt en de duur hiervan.

A. Moret
04-03-2021

Vriendelijk en kundig personeel.

E. Vosmer (Vianen)
04-03-2021

Ben heel tevreden.

EDWINSCHRODER (Geldermalsen )
25-02-2021

Weten waar ze het over hebben, prima service.

w van doorn (ijsselstein)
25-02-2021

Alles is altijd correct bij Kooijman.

Anton Kattouw (Vianen Ut)
25-02-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.