9,1
3.623 beoordelingen
Kooijman Autogroep magazinecover 60 jaar

Welkom bij Kooijman Autogroep

De motor achter uw mobiliteit

Kooijman: de motor achter uw mobiliteit Complete en onbezorgde mobiliteit: dáár gaat het u om. En dat er goed naar uw wensen wordt geluisterd. Dat snappen we bij Kooijman Autogroep. Als geen ander. Al sinds 1959. Persoonlijke aandacht zit ons als familiebedrijf in de genen. Onze vakmensen nemen graag de tijd voor u, om al uw mobiliteitswensen optimaal in te vullen.

Of u nu komt voor een van onze nieuwe topmodellen of kiest voor een occasion. Personenwagen of bedrijfswagen. Privé of lease. Met ons complete mobiliteitspakket helpen en houden wij u onbezorgd op weg. Van reparatie en onderhoud tot verzekering én bovendien extra's voor onze vaste klanten. Altijd met de vertrouwde Kooijman-kwaliteit, die garant staat voor:

Dáárom kiest u steeds weer voor Kooijman-autogroep als partner in business en uw autodealer.

Maar ook omdat Kooijman-autogroep, als familiebedrijf, staat voor Maatschappelijk betrokken en Verantwoord ondernemen. Dit uit zich door onze betrokkenheid voor de lokale en regionale samenleving. Van die samenleving zijn wij immers al ruim 55 jaar onderdeel als bedrijf maar ook als directie en medewerkers van de Kooijman-autogroep.

Samenleven is immers ook samenwerken. Kooijman-autogroep staat altijd open voor feedback u kunt voor vragen en op- of aanmerkingen gerust contact opnemen met onze contact personen, zodat we elkaar persoonlijk kunnen helpen.

Wij ontvangen u graag in een van onze vestigingen!

G.K. Kooijman
Directeur