9,1
3.623 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Kooijman

9,1

3.623 beoordelingen

Tevreden service Onderhoud goed en volgens de afgesproken prijs.

Toyota eigenaar
10-05-2023

Goede service Super dealer, tijdens kleine beurt ook koffie en nu met paaseitjes

G. K
20-04-2023

Goede service Zeer tevreden met de service en ontvangst bij de dealer

Theo
20-04-2023

Heel tevreden met mijn Toyota auto, de service en de dealer Fijne dealer, fijne auto

Toyota eigenaar
20-04-2023

Perfect! Ik ben al 20 jaar heel tevreden

H. D
15-04-2023

Goede service Voor de eerste keer voor onderhoud geweest bij Kooijman Vianen en dat is prima bevellen gode service en vriendelijke mensen

K.M.E. de Graaf
07-04-2023

Prima service Vriendelijk personeel en goede service. Deze merkdealer wordt door mij van harte aanbevolen.

Toyota eigenaar
06-04-2023

Goede service Tevreden

H. S.
31-03-2023

Hele goede service Ik ben erg te vreden voor de goede service en de vriendelijke mensen!

Toyota eigenaar
30-03-2023

Geveerde. Met service en vriendelijk personeel

Toyota eigenaar
09-02-2023

Goede service uitstekend geholpen. Vriendelijk personeel heerlijk.

Toyota eigenaar
07-02-2023

Goede service en koffie e.d. naar keuze. Vriendelijke maar toch zakelijke ontvangst. Je kunt wachten tot auto gereed is: ruim een uur. In die tussentijd heb ik een rondje gelopen, het weer was niet zo aangenaam. Bij volgend bezoek vraag ik een fiets te leen is, kan ik een rondje Vianen doen (onze vroegere woonplaats). Voor de rest ben ik tevreden.

P.v.S.
03-02-2023

Duidelijke afspraken en service

K. Vervloet
02-02-2023

Betrouwbare en prima service! Wederom prima geholpen bij Toyota Kooijman. Ik ga weer vertrouwd op pad!

J.N.F. H
02-02-2023

goede communicatie. geen verassingen goede communicatie. geen verassingen

J. Thevree
30-01-2023

Het is een fantastisch bedrijf, het voelt telkens weer als thuis komen! Autobedrijf Kooijman is een fantastisch bedrijf, zowel de verkoop afdeling als de werkplaats/receptie.

H.G. v Wijk.
29-01-2023

Top dealer Top dealer, die service hoog in het vaandel heeft staan.

R. B
26-01-2023

Goede service Ik ben uiterst tevreden over het gepleegde onderhoud aan de auto en service, het is een klantvriendelijke organisatie

WVM
14-01-2023

Prima dealer Verschillende klanten aangemeld bij Kooijman Toyota, heel erg vriendelijk, prima uitleg.nemen alle tijd zowel verkoop als de receptie werkplaats .

D. Hoogendoorn
12-01-2023

Perfecte dealer Uitstekend bedrijf, geweldige service, nooit vreemde verrassingen

H. F
12-01-2023

leuk geholpen, terwijl verkoper eigenlijk dringend weg moest eerlijk advies gehad, goede uitleg over mogelijkheden gebruiksapp

van Rooijen
30-12-2022

Toyota eigenaar
23-12-2022

Betrouwbare dealer Het is prettig klant te zijn bij Toyota Kooijman Vianen. Een betrouwbare garage die goed werk levert.

J.W. V
20-12-2022

Goede service Ik ben erg tevreden met de vriendelijkheid en service van de dealer

Toyota eigenaar
18-12-2022

GOEDE SERVICE WIJ ZIJN ERG TEVREDEN OVER DE GOEDE SERVICE EN VRIENDELIJKHEID.

J.M.J. V
18-12-2022

Goede service Goede service

A.C.C. K
15-12-2022

Hele goede service . Fijne communicatie. Heerlijke auto

M. P
04-12-2022

Uitstekende service, fijn bedrijf! Uitstekende service, fijn bedrijf!

Toyota eigenaar
01-12-2022

Super service en zeer klantvriendelijk Kooijman Autogarage Vianen is een erg fijne garage. Goede communicatie, perfecte service. Je weet waar je aan toe bent en ze onderhouden de auto geweldig

C. K
25-11-2022

Geweldige service Zeer tevreden met de service en de uitgevoerde onderhoudsbeurt

W.N. Boer
24-11-2022