9,2
2.932 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Kooijman

9,2

2.932 beoordelingen

Alle nodige werkzaamheden keurig uitgevoerd!

Dhr.Leonard Bouhuys (Nieuwegein)
30-06-2021

Vriendelijk, betrouwbaar en correct.

G Achterberg (Nieuwegein )
30-06-2021

Alles moet kloppen.

E. Kalshoven (Vianen)
30-06-2021

Goede service, vriendelijke ontvangst, werkzaamheden correct uitgevoerd, auto ongevraagd kosteloos gewassen.

P.J.M. Janssen (Bosch en Duin)
30-06-2021

Deze dealer biedt een groot assortiment aan service van regulier onderhoud tot hulp bij kleine of grotere ongelukken en de contacten zijn heel prettig.

Aartjan van Pelt (Utrecht)
30-06-2021

Alles piekfijn in orde.

I. Vonk (Zeist)
30-06-2021

Betrouwbare dealer, komt afspraken na en geeft eventueel een telefoontje als er iets extra's moet worden vervangen tijdens een grote of kleine beurt.

Y Dekkers (Tiel)
24-06-2021

Prima service.

J.Wisman (Tiel)
24-06-2021

De auto is prima behandeld en gemaakt, alleen heb ik aangegeven dat ik niet blij ben geweest met de prijsafspraken van tevoren en de houding van de medewerker.

Kitty Vers
23-06-2021

Al jaren klant naar tevredenheid. Je wordt altijd vriendelijk en met kennis geholpen en ze houden je met alles op de hoogte.

Jan van der Linden
23-06-2021

Ik ben tevreden over de garage en over de uitgevoerde werkzaamheden. Ik geef een 9 zodat er nog ruimte blijft voor verbeterpunten.

Mevr Kerkhof (Zeist)
23-06-2021

Goede service.

Eje de boer (Utreçht)
21-06-2021

Klantenservice en denken mee in wat een geschikte keuze kan zijn voor mijn volgende leaseauto voor volgend jaar. Ook meteen een proefrit voor ons geregeld.

L. Missler
21-06-2021

ik spreek uit 35 jaar Toyota-ervaring en al 35 jaar klant bij deze dealer.

Richard Trofimowicz (Nieuwegein)
21-06-2021

Kundige en vriendelijke medewerkers die me tijdig en regelmatig op de hoogte hielden van de verwachte kosten en de voortgang.

Mevr. D van Hooijdonk (Bilthoven )
21-06-2021

Vriendelijk en duidelijk.

Luuk Gijsel (Soesterberg)
21-06-2021

Vriendelijk en ter zake.

H.H.Reumerman (De Bilt)
21-06-2021

Er zijn in het verleden wel enkele problemen geweest, maar die zijn tot volle tevredenheid opgelost.

Dhr.R.Wiegers (Maurik)
21-06-2021

Ik heb alles gemeld, goed is goed.

J.j.van Schaik (Kerk Avezaath.)
21-06-2021

Erg klantvriendelijk en beste service ever.

Gerda Visser (Zijderveld )
11-06-2021

Zeer vriendelijke bediening.

T.A. van Rooijen (Papendrecht)
11-06-2021

Goede verhouding prijs/kwaliteit, klantvriendelijkheid en service.

Gert Janssen (Valburg)
11-06-2021

Klantenservice goed.

Frits Brouwer (Maarssen )
11-06-2021

Beste die ik ken.

Frank ronkes (Soest)
11-06-2021

Goede service, krijg de auto schoon terug, meedenkend personeel. Ook willen ze hun werk perfect uitvoeren.

S. Blom
11-06-2021

Sinds wij onze Toyota hebben gekocht zijn we zeer tevreden over ATS Zeist. We rijden er graag voor om, want ze denken en werken met je mee!

Laros
11-06-2021

Prima garage met goede monteurs.

H. Van Tricht (Tiel)
11-06-2021

Altijd klantvriendelijk en oplossingsgericht. Nog nooit voor een verrassing komen te staan door onduidelijkheid. Ik ben gewoon dik tevreden.

Dhr B.R. Van Dijk (Culemborg)
11-06-2021

Zeer vriendelijke benadering, duidelijke uitleg. Geeft een goede ervaring mee.

Peggy Duijts
11-06-2021

Tevreden met de ontvangst, uitvoering van de werkzaamheden.

M. Runne (Den Dolder)
07-06-2021