9,2
2.068 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Kooijman

9,2

2.068 beoordelingen - Powered by TNS

Uiterst vriendelijk en accuraat bedrijf met oog voor de behoefte van mij als klant. Denken vooral in mogelijkheden en opties. Staan voor shared decision making. Prima.

Fried Strik (Driebergen-Rijsenburg)
05-11-2020

Correct geholpen en prettige ruimte.

Hennie van Leeuwen (Houten)
05-11-2020

Ik ben vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Goed advies heb ik gekregen. En mijn auto is weer goed op orde.

Mevr. O. Eckhardt
05-11-2020

Dit bedrijf straalt klantvriendelijkheid uit, denkt met je mee en werkt efficient. Ik voel me thuis als ik bij Kooijman langs kom. Kooijman onderscheid zich hierin t.o.v. andere dealers die ik heb mee mogen maken. Kortom, als klant ga ik hier niet meer weg.

Dhr. R. Fiolet (Oud Zuilen)
04-11-2020

Goede service, zeer goede dealer.

TMG Westerhout (4231zg Vianen )
04-11-2020

Ik ben altijd goed behandeld en zeer tevreden.

MEVR.J.LANDMEIER
03-11-2020

Alles oke en volgens afspraak.

Kees Hendriks (Vianen)
29-10-2020

Goede service, netjes en betrouwbaar.

Nicky Lammerts
29-10-2020

De service was uitstekend, ik ben goed geholpen. Met vragen kan ik altijd bij de verkoop adviseur terecht. Als er iets aan de hand is met mijn auto, weet ik dat ik altijd terecht kan.

Saskia (Vleuten)
26-10-2020

Vriendelijk personeel, snel en deskundig geholpen.

Erik Dolleman (Ingen)
23-10-2020

Prima service, heel vriendelijke mensen, mooie showroom, is gewoon een topgarage.

W Elskamp
22-10-2020

Vlotte en goede behandeling.

Dhr.H.Stuij (Utrecht)
22-10-2020

Wordt vriendelijk en kundig geholpen.

dhr. Van Ingen
22-10-2020

Erg tevreden over de klantbenadering, heldere afspraken en goede service.

mevr. de Heer (Utrecht)
19-10-2020

Bij binnenkomst in de showroom krijg je al het gevoel dat je hier een auto gaat kopen. Personeel is vriendelijk en spontaan en de koffie was heerlijk.

Joyce (Nieuwegein )
19-10-2020

Afspraken worden netjes nagekomen.

dhr E. van den Berg (Nieuwegein)
15-10-2020

Kan beter met afleveren occasion. Service is goed.

Hennie Glissenaar (Maarssen)
15-10-2020

Al 10 jaar klant. Altijd prettig behandeld en goede service gekregen. Nooit met de auto stil komen te staan.

Dhr. G.J. Brand
15-10-2020

Je wordt zeer goed te woord gestaan en en geholpen, ik kom alleen in de garage voor een km.beurt.

Bert van Zoelen (Geldermalsen/Breda)
15-10-2020

Prima zo.

M.A. de Haast (Vianen)
13-10-2020

Keurige service.

M. V. D. Velden
08-10-2020

Goede vakmanschap en vriendelijk personeel.

C.Muijen (Lienden)
08-10-2020

Omdat het klopt bij dit familie bedrijf, de soepele manier van omgang, de ongedwongen sfeer die er heerst, men neemt de tijd voor je en er wordt niets afgeraffeld of opgedrongen.

Dhr C.W van Raaij (Utrecht)
08-10-2020

Top service.

H. P. de Hart
25-09-2020

Reeds 10 jaar prettige relatie en kwalitatief prima werkplaats. Servicevriendelijk personeel, zowel werkplaats als receptie en verkoop.

Roel van Asperen (Vianen (U))
25-09-2020

Bekwaam en zeer vriendelijk personeel.

marco vannHoorn (Kerk avezaath )
25-09-2020

Prima garage.

Martin van rhijn (Tiel)
25-09-2020

Nette ontvangst, vriendelijk, en volgens afspraak gewerkt.

Henk Lamers
25-09-2020

Ik word er altijd goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan.

A.M. Mink (Vianen)
21-09-2020

Altijd vriendelijk en ter zake kundig.

Huub (De Meern)
21-09-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.