Beoordelingen Toyota Kooijman

9,2

1.821 beoordelingen - Powered by TNS

Als je daar komt wordt je snel en vakkundig te woord gestaan door mensen die weten waar zij het over hebben, als ze iets niet zeker weten willen ze dit voor je gaan uitzoeken en komen dan met een eerlijk antwoord.

Dhr. D.R. Scherpenzeel (Maarssenbroek)
09-10-2019

Erg nette dealer, je wordt snel geholpen en ze hebben voor het wachten of alternatief vervoer zeer nette oplossingen beschikbaar.

Dhr. de Wit (Utrecht)
03-10-2019

De juiste garage in de regio.

Huib Klip (Tiel)
03-10-2019

Zeer toegewijd personeel, en vriendelijk en oplossing gericht.

JMC van Hoorn (Kerk- Avezaath )
27-09-2019

Erg vriendelijk,en staan altijd open voor vragen die je hebt.

DJ van der Werff (Meerkerk.)
26-09-2019

De kwaliteit van Kooijman, zowel de ontvangst bij de receptie als de gevraagde diensten, is prima. Er wordt zeer efficient gewerkt, met altijd een vriendelijke glimlach.

Henk van der Kooij (Utrecht)
26-09-2019

Kooijman Tiel verkocht en leverde ons een auto zoals je hoopt dat het gebeurt.

Mevr Poppelier (Zetten)
26-09-2019

omdat ik geen klachten heb

Ton Mink (Vianen)
24-09-2019

Het is een goede Toyota dealer omdat ik er al jaren de auto in onderhoud heeft.

P van Wageningen (Vianen)
24-09-2019

goed behandeld

Henk Lamers
24-09-2019

Ik ben erg tevreden over Automobielbedrijf Kooijman. Wat mij betreft is het erg belangrijk dat zij betrouwbaar zijn. Bovendien is mijn ervaring dat je er correct wordt behandeld.

Hans van 't Hoff
23-09-2019

Zelfs na 10 jaren nog zeer tevreden !

Coen Stellaard
23-09-2019

Ruimdenkend in de wens van de klant en daardoor is de beleving compleet

Werner Thöne (Houten)
20-09-2019

Een prima service, vriendelijke mensen, kwaliteit van de dienstverlening.

Jacques
09-09-2019

Correct, klantgericht en vakkundig

Aart van Tricht (Tiel)
06-09-2019

Zeer tevreden over service.

Dhr. Vissink
06-09-2019

Geweldige dealer in een woord

Dhr van leeuwen
06-09-2019

Professioneel geleid bedrijf met een uitstekende service.

R.P. de Lange
04-09-2019

Vriendelijke en hulpvaardige medewerkers.

W. Maas (Maarssen)
04-09-2019

Gewoon een goede service en een goede auto

Joyce Rietvelt (Maarssen )
04-09-2019

Zeer tevreden. Top service

Mark Brouwer (Tiel)
03-09-2019

Stond met kapotte accu; zonder afspraak en na werktijd nog perfect geholpen. Nogmaals bedankt voor de goede service !

F. van Schaik (Culemborg)
03-09-2019

Enthousiaste verkopers die voor je klaar staan. Je bent geen gewone klant, je bent een bijzondere klant.

Desiree Horning (Vleuten)
03-09-2019

Bij Kooijman Vianen staat echt de klant centraal. Ik wordt altijd keurig geholpen, als er wat fout gaat dan lossen ze dat ook altijd super op. Klant tevredenheid is belangrijk voor ze. Super garage, ik heb er 2 auto's in onderhoud.

Reinout van Elst (Odijk)
30-08-2019

Ze zijn altijd vriendelijk en brengen mij naar huis als de auto moet blijven .ik geef een negen omdat ze niet altijd terug bellen als ze dat beloven .

Mevr. Groen in ‘t Woud (Utrecht)
30-08-2019

Klantvriendelijk

Greet jansen (Utrecht)
30-08-2019

Nette manier van uitleg en aflevering.

Jaap Egmond (Goch)
21-08-2019

Goede service

C willemsen
16-08-2019

Goede service, vriendelijkheid

P. Makhan (Houten)
14-08-2019

Vriendelijke ontvangst, komen afspraken na.Een min puntje geen airco in de wachtruimte en ook niet in de showroom

Dhr. W. Beijer (Tiel)
09-08-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.