9,1
3.538 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Kooijman

9,1

3.538 beoordelingen

Een klik met jouw dealer Voor mij belangrijk is een klik voelen met jouw dealer. Bij Kooijman was dit het geval. Van begin tot eind een uitstekende begeleiding en een welkom gevoel. Ik kan het iedereen aanraden.

WK
06-01-2022

Goede service en vriendelijke benadering

A.L.G.M. Stalman
30-12-2021

Goede ontvangst. Ik ben keurig geholpen en heb uiteindelijk een redelijke deal kunnen maken. Ook werd de nieuwe wagen maanden eerder afgeleverd dan gepland was. Top.

P. B
27-12-2021

Betrouwbaar en zeer behulpzaam (zelfs toen ik vanuit mijn vakantie in het buitenland belde hebben ze mij op afstand goed geholpen met mijn vragen)! Zeer goede service

N. V
24-12-2021

Perfecte service en verkoop organisatie Perfecte Toyota Dealer en perfecte service en onderhoud. Ze zijn nooit opdringerig altijd netjes, komen hun afspraken na en zijn heel seduur. Als de auto klaar is, is hij echt in orde. Keurige lijst wat ze gedaan hebben en hoe de auto afgeleverd wordt.

H. F
23-12-2021

Vertrouwd Betrokken en benaderbaar en eerlijk advies.

Manuel Donath
23-12-2021

Service zeer goed en medewerkers ook allemaal erg goed .

J. H
21-12-2021

Lekkere koffie :-) Prettig bedrijf, goed geholpen en een ontspannen sfeer.

Gijs
17-12-2021

Open en eerlijk

A.P. C
16-12-2021

Persoonlijk en goed Bezoek aan Kooijman is alsof je bij familie op bezoek komt. Er is sprake van een prettige en persoonlijke benadering en een uitstekend en eerlijk advies.

G.T.A. J
16-12-2021

Goede garage Wij zijn heel tevreden over de behandeling bij deze garage. Vriendelijk personeel.

J.J. H
16-12-2021

Zorgvuldig gewerkt, schone auto. Zeer tevreden.

H.M. van den Hurk-Wels
16-12-2021

Zoals vanouds ! Bij 3 generaties als klant gewaardeerd en deskundig geholpen.

P V
16-12-2021

Topgarage! Heldere communicatie over te verwachten kosten, houdt zich aan de afspraken en beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid en flexibiliteit.

Teus van Steenis
03-12-2021

Goede service Goede service, heel klantvriendelijk. Goed te onderhandelen. Kennis van zaken.

Toyota eigenaar
26-11-2021

IK ZOU ALS IK EEN AUTO WIL HEBBEN EERS EENS BIJ GARAGE KOOIMAN IN TIEL GAAN KIJKEN .GOEDE AFSPRAKEN.VAKMENSEN IK KOM ER AL 26 JAAR. ERG TEVREDEN.

Toyota eigenaar
16-11-2021

Niets aan toe te voegen. Bij een dergelijk degelijk en volwaardig product zoals een nieuwe Toyota wordt verkopen makkelijk. Het product verkoopt zichzelf wel. ATS Zeist heeft toch een manier gevonden om toegevoegde waarde te leveren bij een product waaraan niets is toe te voegen. En daar heb ik respect voor. Goed gedaan ATS!

Toyota eigenaar
11-11-2021

Toyota eigenaar
05-11-2021

A.T. S
05-11-2021

Fijne zaak Vriendelijke verkoper . Alles verliep netjes . Leuke sfeer . Denkt mee en handelt naar mijn wensen

K. L
22-10-2021

Klant vriendelijkheid Klant vriendelijk goede service behulpzaam em altijd vriendelijk

F. de Kreij
07-10-2021

Goede service Ik ben erg tevreden over de service . Keurig netjes en vriendelijk zijn we geholpen .

Toyota eigenaar
28-09-2021

Prima ervaring Geen verkoopdruk, rustige en goede voorlichting, altijd beschikbaar bij vragen achteraf.

Toyota eigenaar
22-09-2021

Geweldig service en afspraken worden nagekomen Ik wilde graag hybride gaan rijden omdat dat zuiniger is maar ook omdat het dan automaat zou zijn en dat laatste trok me ook erg aan. Op de site had ik wel wat gezien maar had ook wat meer advies nodig dus een bezoek aan de garage was logisch. er werd goed geluisterd naar de wensen die we hadden en we werden geadviseerd toch een iets ander model te nemen dan we hadden gezien op de site met daarbij heel duidelijk waarom en met elke voordelen. Ik vertrouwde dat advies helemaal en dat vertrouwen is geheel beloond. wat een heerlijke auto om in te rijden. En nog een punt, toen we spraken over de afleverdatum merkte ik op dat dit net voor onze (buitenlandse)autovakantie was. Er werd mij ongevraagd beloofd dat de auto klaar zou zijn voor die datum en die belofte is ook nagekomen. We konden dus met de nieuwe auto op vakantie

G.J. Hekman
16-09-2021

Een zeer betrouwbare dealer waar de klant op nr 1 staat.

A. van Leusden Utrecht
23-08-2021

slechte service wij hadden een nieuwe auto gekocht en deze is opgeleverd maar bij thuiskomst zagen en voelde we allemaal kleine bobbeltjes. volgende dag gelijk terug gegaan. dit is na uitzoeken ijzelslijpsel geweest van een aanliggend bedrijf. hierdoor contact het leidinggevende maar deze is zeer zakelijk. zou ons op de hoogte houden over de specialist die zou komen maar na 1,5 week belt hij dat het gemaakt is?? zonder overleg. Voor geleden euforisch gevoel van een nieuwe auto kopen krijgen we een tweede rangs fietsen drager die niet eens op de trekhaak past. zeer slechte communicatie, geen gevoel van empatie zou hier zeker geen auto meer kopen. denken alleen aan hun eigen belang.

M en I
13-08-2021

Fijne dealer Mijn ervaring met de dealer was wederom een feest. Wat hebben deze mensen een passie voor hun vak.

J. C
12-08-2021

Vriendelijk personeel en prima uitleg bij de 15.000km en 30.000km beurt. Zeer goed geholpen bij lege accu waar Toyota pechhulp zich er te gemakkelijk van af maakte, zij stuurden de andere dag een monteur die het probleem perfect oploste.

Jan de Jong (Schoonhoven)
15-07-2021

Een heel prettig klantvriendelijk team. No nonsens straight en goede omgangsvormen ....kortom! Wij zijn trouw aan Schouten om die redenen.

Astrid (Arkel )
15-07-2021

Goede ontvangst en vriendelijk. Duidelijk omtrent de kosten. Je kan er altijd voor een kop koffie terecht.

Cees Pothuizen
15-07-2021