9,2
2.932 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Kooijman

9,2

2.932 beoordelingen

Omdat ik prettig ben geholpen

J.J.van Schaik (Kerk-Avezaath)
16-06-2014

Ben nog steeds zeer tevreden

Anoniem
16-06-2014

Fout bij de aansluiting koelvloeistofsysteem waardoor er vier liter koelvloeistof weggelekt is en de motor in het rood liep.

Anoniem
13-06-2014

Vriendelijk, beleefd en correct behandeld. Duidelijk te woord gestaan met kennis van zaken, snelle aanpak.

Susan van Asperen (Vianen)
13-06-2014

prettige duidelijke eerlijke behandeling

Anoniem
12-06-2014

erg vriendelijke en klantgerichte mensen.

T. Lindelauf (Utrecht)
12-06-2014

Mijn accu is niew, gratis test en mijn is schoon, ook gratis!

Anoniem
12-06-2014

Omdat ik een 8 prima beoordeling vind !

Anoniem
12-06-2014

zeer vriendelijk personeel, kwaliteit in aflevering. en prima prijzen. gewoon een dealer waar je als klant welkom bent.

J.E.M Briene (Ingen)
12-06-2014

service en klantvriendelijkheid

Bert (Maurik)
12-06-2014

vriendelijke goede service verlenende medewerkers die aandacht hebben voor de klant als persoon .. of ik de auto breng voor onderhoudsbeurt of tussendoor met een vraag over de auto ze kijken gelijk even ( handelen eventueel) wat altijd service is

Anoniem
12-06-2014

Prima service

Anoniem
12-06-2014

betrouwbare en klantgerichte dealer

H.M. Veenendaal (Arnhem)
11-06-2014

Zeer persoonlijke en klantvriendelijke benadering

Anoniem
11-06-2014

Bij ATS Zeist ben ik een klant, geen kenteken. Voor extra dingen bij de servicebeurt wordt er contact met mij opgenomen voor akkoord, zelfs als het gaat om een ruitenwisser!

Anja v. Oudheusden (Baarn)
11-06-2014

Klantgericht, plezierige sfeer

Anoniem
11-06-2014

Goede service en vriendelijk personeel

Anoniem
11-06-2014

Netjes en vriendelijk te woord gestaan. Goede regeling leenauto, ook via de pomp. Leuk om een keer in een Prius te rijden.

Anoniem
11-06-2014

sympathiek in de omgang en ze kijken goed wat mogelijk is (planning)

Anoniem
10-06-2014

prima service

Anoniem
10-06-2014

Geheel tevreden

Anoniem
10-06-2014

Tevreden over de service, dienstverlening, de locatie van de garage en mogelijkheid bieden tot leenauto.

Anoniem
05-06-2014