9,2
2.090 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Kooijman

9,2

2.090 beoordelingen - Powered by TNS

Prima service , vriendelijk personeel

Marijke van den bosch (Vianen)
08-07-2014

Goede ervaring, goed geholpen, vriendelijke mensen

Anoniem
08-07-2014

Ik ben tevreden over de persoonlijke aandacht, antwoord op mijn vragen, flexibiliteit ivm maken van afspraken en de effort die verkoper heeft gestoken in het verkrijgen van de ideale lever datum.

Anoniem
08-07-2014

Een 10 had ook goed geweest, maar met een 9 blijft er wat over om toch nog beter te kunnen worden.

Wout van Dam (Utrecht)
08-07-2014

Geen reden voor ontevredenheid.

Ed de schoolmeester (Utrecht)
08-07-2014

rustig kalm en ik hoef niet na te denken over de volgende service beurt

Anoniem
08-07-2014

Vriendelijke correcte behandeling.

Anoniem
08-07-2014

Tevreden over alles.

Anoniem
08-07-2014

Betrouwbaar, deskundig, transparant, komt afspraken na, etc.

Anoniem
07-07-2014

Zeer vriendelijke klantgerichte mensen. Goede service. Enig minpunt was dat de airco niet werkte toen ik de auto kreeg, maar dit werd wel goed opgelost.

Nieuwboer (Bunschoten)
30-06-2014

goede service, vriendelijke mensen en afspraken worden nagekomen

Anoniem
27-06-2014

Zeer klantvriendelijk en de tijd voor je nemend.

Anoniem
27-06-2014

erg vriendelijk en meedenkend

Anoniem
27-06-2014

Ik ben zeer tevreden over de dealer. Ik heb een 9 gegeven omdat ik een 10 onwaarschijnlijk vind.

Anoniem
26-06-2014

Aardige mensen en vertrouwd

Anoniem
26-06-2014

vriendelijk en betrouwbaar. goede service

T. Huls (Bilthoven)
26-06-2014

Ik vind Kooijman een prettig bedrijf waar de mensen je vriendelijk en vakkundig te woord staan/helpen.

Anoniem
26-06-2014

Goede service

Anoniem
26-06-2014

Klantgerichtheid, behulpzaam, vrolijk en persoonlijk.

Anoniem
26-06-2014

Het lijkt net als je binnenkomt dat de mensen van de receptie je herkennen en ze zijn uiterst vriendelijk en correct. Over de beurten kan ik weinig zeggen omdat ik er geen verstand van heb, maar wij hebben nooit klachten.

Peter van den Berg (Houten)
26-06-2014

Wordt vriendelijk ontvangen, duidelijke uitleg van de stand van zaken.

B. Elbertse (Nieuwegein)
26-06-2014

Ontvangst vriendelijk, onderhoud en uitleg goed. In de wachtruimte vond ik de stoelen erg oncomfortabel.

Anoniem
26-06-2014

Goede service, goede behandeling en goede voorlichting. Het is net geen tien geworden, het ene minpuntje is dat als de reparatie klaar is niet daar direct op wordt gewezen, andere werkzaamheden worden dan waarschijnlijk eerst afgemaakt. Als je dan zelf gaat vragen, dan wordt gezegd we zouden net na u toe om te zeggen dat uw auto klaar is. Maar het is maar een klein minnetje. Verder prima garage.

R.S.Hoff-Waters (Maarssen)
26-06-2014

tevreden

Anoniem
26-06-2014

8 is toch een mooi cijfer

c versteegh van den heuvel (buurmalsen)
26-06-2014

Klantvriendelijk en behulpzaam

A.L. den Haan (Zoelen)
26-06-2014

Men heeft de tijd genomen tijdens de proefrit, een duidelijke offerte opgesteld en tijdens de aflevering is er ruim de tijd genomen voor een gedetailleerde uitleg door een verkoper met kennis van zaken. Ik heb een model gekregen waarin een update was geplaatst en ook hiervan kon hij mij volledig informeren.

R. Sikkens (Nieuwegein)
26-06-2014

Zeer tevreden klant , netjes geholpen

Anoniem
26-06-2014

Goede service en klantgericht

P. Knol-Apperlo
26-06-2014

Klantvriendelijk, zorgvuldig en goede prijs/kwaliteit verhouding. Dat de auto na een beurt gereinigd wordt, vind ik een hele aardige gewoonte.

Lidy van Dam (Utrecht)
26-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.