9,2
1.923 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Kooijman

9,2

1.923 beoordelingen - Powered by TNS

Goede service

Anoniem
26-06-2014

Klantgerichtheid, behulpzaam, vrolijk en persoonlijk.

Anoniem
26-06-2014

Het lijkt net als je binnenkomt dat de mensen van de receptie je herkennen en ze zijn uiterst vriendelijk en correct. Over de beurten kan ik weinig zeggen omdat ik er geen verstand van heb, maar wij hebben nooit klachten.

Peter van den Berg (Houten)
26-06-2014

Wordt vriendelijk ontvangen, duidelijke uitleg van de stand van zaken.

B. Elbertse (Nieuwegein)
26-06-2014

Ontvangst vriendelijk, onderhoud en uitleg goed. In de wachtruimte vond ik de stoelen erg oncomfortabel.

Anoniem
26-06-2014

Goede service, goede behandeling en goede voorlichting. Het is net geen tien geworden, het ene minpuntje is dat als de reparatie klaar is niet daar direct op wordt gewezen, andere werkzaamheden worden dan waarschijnlijk eerst afgemaakt. Als je dan zelf gaat vragen, dan wordt gezegd we zouden net na u toe om te zeggen dat uw auto klaar is. Maar het is maar een klein minnetje. Verder prima garage.

R.S.Hoff-Waters (Maarssen)
26-06-2014

tevreden

Anoniem
26-06-2014

8 is toch een mooi cijfer

c versteegh van den heuvel (buurmalsen)
26-06-2014

Klantvriendelijk en behulpzaam

A.L. den Haan (Zoelen)
26-06-2014

Men heeft de tijd genomen tijdens de proefrit, een duidelijke offerte opgesteld en tijdens de aflevering is er ruim de tijd genomen voor een gedetailleerde uitleg door een verkoper met kennis van zaken. Ik heb een model gekregen waarin een update was geplaatst en ook hiervan kon hij mij volledig informeren.

R. Sikkens (Nieuwegein)
26-06-2014

Zeer tevreden klant , netjes geholpen

Anoniem
26-06-2014

Goede service en klantgericht

P. Knol-Apperlo
26-06-2014

Klantvriendelijk, zorgvuldig en goede prijs/kwaliteit verhouding. Dat de auto na een beurt gereinigd wordt, vind ik een hele aardige gewoonte.

Lidy van Dam (Utrecht)
26-06-2014

Mijn probleem t.a.v. het geluid bij sluiten van het voorportier is niet opgelost, maar ik ben nu niet meer ongerust.

S M te Strake (Bilthoven)
26-06-2014

Voordat de motor open gaat de klant erbij halen om te laten zien dat de filters en /of andere extra kosten inderdaad nodig zijn.

Anoniem
26-06-2014

Een schone gerage

Anoniem
26-06-2014

Wij zijn zeer tevreden over de service en medewerkers van onze Toyota dealer

Anoniem
26-06-2014

Ik ben tevreden met deze dealer.

W.Mulder (Vianen)
16-06-2014

Omdat ik prettig ben geholpen

J.J.van Schaik (Kerk-Avezaath)
16-06-2014

Ben nog steeds zeer tevreden

Anoniem
16-06-2014

Vriendelijk, beleefd en correct behandeld. Duidelijk te woord gestaan met kennis van zaken, snelle aanpak.

Susan van Asperen (Vianen)
13-06-2014

prettige duidelijke eerlijke behandeling

Anoniem
12-06-2014

erg vriendelijke en klantgerichte mensen.

T. Lindelauf (Utrecht)
12-06-2014

Mijn accu is niew, gratis test en mijn is schoon, ook gratis!

Anoniem
12-06-2014

Omdat ik een 8 prima beoordeling vind !

Anoniem
12-06-2014

zeer vriendelijk personeel, kwaliteit in aflevering. en prima prijzen. gewoon een dealer waar je als klant welkom bent.

J.E.M Briene (Ingen)
12-06-2014

service en klantvriendelijkheid

Bert (Maurik)
12-06-2014

vriendelijke goede service verlenende medewerkers die aandacht hebben voor de klant als persoon .. of ik de auto breng voor onderhoudsbeurt of tussendoor met een vraag over de auto ze kijken gelijk even ( handelen eventueel) wat altijd service is

Anoniem
12-06-2014

Prima service

Anoniem
12-06-2014

Goede service en vriendelijk personeel

Anoniem
11-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.