Beoordelingen Toyota Kooijman

9,2

1.821 beoordelingen - Powered by TNS

Klantvriendelijk, zorgvuldig en goede prijs/kwaliteit verhouding. Dat de auto na een beurt gereinigd wordt, vind ik een hele aardige gewoonte.

Lidy van Dam (Utrecht)
26-06-2014

Mijn probleem t.a.v. het geluid bij sluiten van het voorportier is niet opgelost, maar ik ben nu niet meer ongerust.

S M te Strake (Bilthoven)
26-06-2014

Voordat de motor open gaat de klant erbij halen om te laten zien dat de filters en /of andere extra kosten inderdaad nodig zijn.

Anoniem
26-06-2014

Een schone gerage

Anoniem
26-06-2014

Wij zijn zeer tevreden over de service en medewerkers van onze Toyota dealer

Anoniem
26-06-2014

Ik ben tevreden met deze dealer.

W.Mulder (Vianen)
16-06-2014

Omdat ik prettig ben geholpen

J.J.van Schaik (Kerk-Avezaath)
16-06-2014

Ben nog steeds zeer tevreden

Anoniem
16-06-2014

Vriendelijk, beleefd en correct behandeld. Duidelijk te woord gestaan met kennis van zaken, snelle aanpak.

Susan van Asperen (Vianen)
13-06-2014

prettige duidelijke eerlijke behandeling

Anoniem
12-06-2014

erg vriendelijke en klantgerichte mensen.

T. Lindelauf (Utrecht)
12-06-2014

Mijn accu is niew, gratis test en mijn is schoon, ook gratis!

Anoniem
12-06-2014

Omdat ik een 8 prima beoordeling vind !

Anoniem
12-06-2014

zeer vriendelijk personeel, kwaliteit in aflevering. en prima prijzen. gewoon een dealer waar je als klant welkom bent.

J.E.M Briene (Ingen)
12-06-2014

service en klantvriendelijkheid

Bert (Maurik)
12-06-2014

vriendelijke goede service verlenende medewerkers die aandacht hebben voor de klant als persoon .. of ik de auto breng voor onderhoudsbeurt of tussendoor met een vraag over de auto ze kijken gelijk even ( handelen eventueel) wat altijd service is

Anoniem
12-06-2014

Prima service

Anoniem
12-06-2014

Goede service en vriendelijk personeel

Anoniem
11-06-2014

Netjes en vriendelijk te woord gestaan. Goede regeling leenauto, ook via de pomp. Leuk om een keer in een Prius te rijden.

Anoniem
11-06-2014

sympathiek in de omgang en ze kijken goed wat mogelijk is (planning)

Anoniem
10-06-2014

prima service

Anoniem
10-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.