9,2
1.976 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Kooijman

9,2

1.976 beoordelingen - Powered by TNS

Hier is men altijd vriendlijk en duidelijk over wat er moet gebeuren!!!!

Marloes Smits (Wadenoijen)
23-09-2014

Heel klantvriendelijk. Alles is netjes afgehandeld. Geen verrassingen.

Anoniem
23-09-2014

Goede service

Anoniem
22-09-2014

Goede service

Anoniem
22-09-2014

Het werk is zorgvuldig en kundig uitgevoerd, personeel opgewekt en vriendelijk en er werd voorzien in een kantoorruimte om rustig te kunnen werken.

dhr. R. van Asperen (Vianen)
19-09-2014

Vriendelijke ontvangst met koffie,geen onnodige wachttijd

Karel van de Pol (Rotterdam IJsselmonde)
19-09-2014

iets wat vertrouwd is doe je niet zomaar weg

Gerrit van Ree (Vianen)
19-09-2014

Geen klachten en zijn altijd tevreden met de behandeling en contacten in de garage.

Dhr. J.J.W. Houben (Houten)
19-09-2014

Kan altijd nog beter. Bijvoorbeeld met rapport tonen wat getest is en wat de uitkomsten waren.

Ing. J. Boter (Utrecht)
19-09-2014

De wijze waarop de mensen van deze dealer met de klant omgaan.

Marten (Maarssen)
19-09-2014

Goede service, klantgerichte benadering, prettige monteurs, goed contact met de klant, uitstekende hoofdmonteur/chef van de werkplaats

Anoniem
19-09-2014

omdat ik volkomen tevreden ben

Anoniem
19-09-2014

Ben tevreden met de kia dealer en daardoor ben ik overgestap naar toyota

w v ree v d berg. (doorn)
19-09-2014

Komen er al jaren en worden altijd goed geholpen.

Carola Schoonrok (Hoogvliet Rotterdam)
19-09-2014

volledig tevreden met service

Anoniem
19-09-2014

afspraken na komen zeer goed en vakkundig perseneel al jaren.

Dhr. H.Hogerdijk (Nieuwegein)
19-09-2014

Alles perfect

R van Apeldoorn (Lienden)
19-09-2014

Professionaliteit, kwaliteit, klantvriendelijkheid en geduld zijn kernwoorden die bij mij opkomen, wanneer ik terugdenk aan mijn ervaring met Kooijman Autogroep. Ik zou deze dealer dan ook zeker aanraden bij anderen.

Dhr. W. Van Rijswijk (Culemborg)
19-09-2014

zeer klantvriendelijk bedrijf, goede service.

Anoniem
19-09-2014

Prima service.

Anoniem
19-09-2014

10 motivering om scherp te blijven naar de klant

Anoniem
11-09-2014

Klantvriendelijk en afspraken na komen

Anoniem
11-09-2014

Kooijman is een geweldige dealer en Toyota een geweldige auto. Ik heb nu de zevende Toyota en in totaal ruim 500.000 km gereden zonder noemenswaardige problemen.

H. Diepenhorst (Tienhoven ZH)
10-09-2014

omdat ik hier werk

Arrian Kool (Gorinchem)
10-09-2014

Servicegericht en kennis van zaken.

Anoniem
10-09-2014

De persoonlijke behandeling en het vriendelijk personeel.

peter petrie (ijsselstein)
08-09-2014

De reden van de hoge beoordeling, is dat ik altijd vriendelijk en professioneel te woord word gestaan. De auto wordt ook altijd schoon afgeleverd. Wachten terwijl het onderhoud wordt uitgevoerd of een leenauto mee bij groot onderhoud. Uitstekende service! De begrippen betrouwbaar en transparant sluiten hier prima bij aan.

Wout van Rijswijk (Culemborg)
04-09-2014

netjes behandeld

Antoon Janssen (Tiel)
04-09-2014

Hebben problemen goed opgelost. Moest echter wel een behoorlijk financiële bijdrage leveren voor een nieuwe middenmotor. Maar daar had Toyota Nederland veel meer coulance moeten betrachten. Boordcomputer is niet erg secuur te krijgen. Verder kan de afstelling van de, achteraf geïnstalleerde, cruisecontrol maar niet stabiel worden opgeleverd

Dhr J. de Noord (Tiel)
03-09-2014

fijne medewerkers, goede sfeer, leveren kwaliteit

A.T.M. Muller (Echteld)
03-09-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.