9,1
3.625 beoordelingen
Terug naar overzicht
Toyota-Land-Cruiser-2-hero-dealersites.jpg

Toyota GR Heritage Parts voor klassiekers

Speciaal voor liefhebbers

Toyota is trots op zijn erfgoed. Daarom is het eigenlijk gewoon logisch dat Toyota liefhebbers van oude Toyota’s helpt hun trots op de weg te houden. Met GR Heritage Parts bijvoorbeeld, uniek in de autobranche!

Trots en dankbaar

Toyota is trots op zijn modellenaanbod. Dat geldt uiteraard voor de nieuwste auto’s, maar zeker ook voor modellen uit het verleden. Neem de sportauto’s. Deze modellen worden nog altijd gekoesterd door liefhebbers en sommige hebben zelfs een legendarische status gekregen. Toyota GAZOO Racing is de auto’s ook dankbaar, want ze hebben stuk voor stuk geleid tot de GR-modellen van vandaag. Om dit erfgoed ook voor komende generaties te behouden, is er nu GR Heritage Parts. Dat houdt in dat we onderdelen blijven produceren voor deze klassiekers. Uniek!

2000 GT en Supra

De productie van GR Heritage Parts zal zich de komende jaren steeds verder uitbreiden. Op dit moment zijn er al nieuwe onderdelen beschikbaar voor enkele van de meest beroemde modellen: de 2000 GT en de Supra-generaties A70 en A80. In samenwerking met zowel eigenaren als monteurs en leveranciers is een lijst samengesteld van onderdelen die opnieuw in productie zijn gegaan. Van gaskleppen en transmissies tot emblemen en specifieke schroefjes en boutjes. Zo kunnen liefhebbers zorgeloos nog jarenlang met hun modellen rond blijven rijden.

2000gt-supra-1140.jpg
Toyota-Land-Cruiser-1-555.jpg
Ook voor de Land Cruiser

Terreinwagens zijn onlosmakelijk verbonden met de historie van Toyota en dus worden ook de liefhebbers daarvan niet vergeten. Op dit moment zijn we druk bezig om ook voor de diverse Land Cruisers nieuwe onderdelen te produceren. Te beginnen bij de iconische 40 Series. Je kunt ons daar zelfs bij helpen! Heb jij een Land Cruiser 40 Serie, laat ons dan weten welke onderdelen jij graag weer in productie zou willen zien. Wellicht zijn er ook nog andere zaken waar je tegenaan loopt en waar Toyota bij zou kunnen ondersteunen.

Revival en Substitute Parts

De GR Heritage Parts zijn onderverdeeld in twee categorieën: de Revival Parts en Substitute Parts. Revival Parts zijn onderdelen die uit productie zijn geweest en die nu weer opnieuw gemaakt worden. Met dezelfde kwaliteit en garantie als onderdelen voor nieuwe Toyota’s. Wel hebben Revival Parts mogelijk een iets langere levertijd. Substitute Parts zijn bestaande, moderne onderdelen die in combinatie met een ‘oud’ onderdeel gebruikt kunnen worden voor de oude auto. De meeste GR Heritage Parts worden in Japan geproduceerd.

Zo bestel je GR Heritage Parts

Ben je op zoek naar GR Heritage Parts? Bekijk dan de lijst met leverbare onderdelen op toyotagazooracing.com/gr/heritage en bepaal wat je nodig hebt. Je bestelt jouw onderdelen vervolgens gewoon via jouw Toyota dealer.

Meer info over de Land Cruiser Meer info over de Toyota GR Supra Inschrijven Toyota nieuwsbrief